Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση παραίτησης από την Ελεγκτική Επιτροπή του ‘Συλλόγου προστασίας Περιβάλλοντος Περιοχών Δήμου Ωρωπού’.



Προς: Δ.Σ του ‘Συλλόγου προστασίας Περιβάλλοντος Περιοχών Δήμου Ωρωπού’.

ΘΕΜΑ: Δήλωση παραίτησης από την Ελεγκτική Επιτροπή του ‘Συλλόγου προστασίας Περιβάλλοντος Περιοχών Δήμου Ωρωπού’.


Μετά από προφορική ενημέρωση από τους: Ταμία και αναπληρωτή Ταμία, πληροφορήθηκα ότι ο Σύλλογος πρέπει να ενταχτεί σε καθεστώς τήρησης βιβλίων Β’ κατηγορίας, κάτι που συνεπάγεται την ανάθεση των βιβλίων του Συλλόγου σε φοροτεχνικό. Ήδη έχει προκύψει βεβαιωμένο πρόστιμο από την Εφορία κατά του Συλλόγου για το οποίο δεν έχει υπάρξει καμιά επίσημη ενημέρωση από τους αρμόδιους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου προς τα μέλη. Το φορολογικό καθεστώς του Συλλόγου οφείλεται σε άρθρα του καταστατικού που με μια απλή ανάγνωση και από μη ειδικό δεν γίνεται αντιληπτή η άμεση σχέση τους με την Εφορία.

Κατά την εκλογική συνέλευση του Οκτωβρίου στην οποία συμμετείχα ως υποψήφια για την Ελεγκτική Επιτροπή δεν υπήρξε καμιά δημόσια ενημέρωση προς τους υποψήφιους από τον Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής καταστατικού ως προς το φορολογικό καθεστώς Εταιρίας στο οποίο εμπίπτει ο Σύλλογος με αποτέλεσμα το θέμα να προκύψει εκ των υστέρων.

Κατόπιν των παραπάνω εξελίξεων αδυνατώ, ως υπεύθυνος πολίτης, να συνεχίσω  να υφίσταμαι σε μια επιτροπή που δεν μπορεί να ασκήσει το έργο της .

Παραμένω απλό μέλος του Συλλόγου.



Ωρωπός 23/12/2012

 Άννα-Μαρία  Τσαρουχά

Δεν υπάρχουν σχόλια: