Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Μανώλης υποψήφιος με την "Δημιουργία Ξανά"

 Τον Γιάννη τον γνωρίζω από τα μαθητικά-φροντιστηριακά μας χρόνια.
Γέννημα θρέμμα του Ωρωπού είναι ένας άνθρωπος ευφυής, ευγενής πάντα με θέσεις και άποψη. Έχει σπουδές στην δημοσιογραφία, είναι ελευθερος επαγγελματίας (ασφαλιστικός σύμβουλος). Από μικρός στην ελεύθερη αγορά.

 Σ' αυτές τις εκλογές κατέχει την έκτη θέση στο ψηφοδέλτιο της "Δημιουργίας Ξανά"
Παρακάτω η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από το προφίλ του στο Facebook.
Ευχομαι  καλή επιτυχία!

Φίλοι μου.
Σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφιος με τη "Δημιουργία Ξανά" στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην "υπόλοιπο Αττικής").

Η Δημιουργία Ξανά είναι ένα κίνημα πολιτών χωρίς κομματική και ιδεολογική ταμπέλα. Αποτελείται από σκεπτόμενους πολίτες κάθε κοινωνικής τάξης, που θέλουν την Ελλάδα ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και θεωρούν ότι ήρθε η στιγμή να απαλλαγούμε από τις θλιβερές "καρικατούρες" της μεταπολίτευσης (γαλάζιες,κόκκινες και πράσινες) που οδήγησαν τη χώρα στην απόλυτη παρακμή.
Δίνουμε έναν δύσκολο αγώνα, χωρίς διαπλοκή και συμφέροντα από πίσω μας, για να σπείρουμε το σπόρο της κοινής λογικής στη διοίκηση της χώρας και να δυναμώσουμε το κίνημα των ενεργών πολιτών, που θέλουν οι αποφάσεις να λαμβάνονται με βάση το όφελος της Ελλάδας και των πολιτών της και όχι της εκάστοτε κομματικής μαφίας.
Δεν πάμε για καριέρες, δόξα και οικονομικά οφέλη.
Θέλουμε όμως να βάλουμε τις βάσεις για να βρει έκφραση μέσα στη Βουλή η φωνή του αξιοπρεπούς, δημιουργικού και σκεπτόμενου Έλληνα που βάζει την αλήθεια και την ανάπτυξη της χώρας του πάνω από το κομματικό συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: