Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ Ο ΔΑΒΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ  Ο ΔΑΒΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Βαλκανικούς  αγώνες στην κατηγορία των 73 κιλών.
 Ο Αθλητικός Σύλλογος Οινοφύτων Καπετάν Ι. Λιάπης  για μία ακόμη φορά συνεχίζει τις επιτυχίες του όχι μόνο σε  πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις.. Έτσι στους βαλκανικούς αγώνες που διεξήχθησαν στη Σλοβενία, στη πόλη Μούρσκα Σόμποτα, 2 - 4  Νοεμβρίου ο αθλητής των Οινοφύτων Δάβρης Ιωάννης εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα , κατακτώντας την έβδομη θέση στην κατηγορία των 73 κιλών .

Ήταν, λοιπόν, μία ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση  του παλαιστή των Οινοφύτων μετά την 15η θέση που είχε καταλάβει το Μάιο του 2017  στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.  Ο αγώνας που κάνει ο παλαιστής των Οινοφύτων τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά στη προπόνησή του ..
     Τον αθλητή στη Σλοβενία συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Σερετίδης Ιωάννης ο οποίος δήλωσε   ότι με υπομονή και μεγάλη προσπάθεια καταφέρνουμε  να είμαστε παρόντες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις,  προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα . Θέλω να συγχαρώ τον αθλητή μου για την όλη  προσπάθεια που έχει καταβάλλει μέχρι σήμερα και εύχομαι να μας χαρίσει μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης  θα ήθελα  να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου όλους αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν σ αυτή τη μεγάλη επιτυχία .

     Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου Λιάπης Αναστάσιος συνεχάρη τον αθλητή και τον προπονητή για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: