Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

''Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών''


Χτές 19/1/2011 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ
οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου που μας εκπροσωπούν και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Ωρωπού αντίστοιχα, ανακοίνωσαν την Ίδρυση της πολιτικής κίνησης "Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών". Εκτός απο το φωτορεπορτάζ, παρακάτω παραθέτω το πιο σημαντικό κατα την γνώμη μου απόσπασμα της ομιλίας του Γ. Δημαρά:


--Εμείς πρεσβεύουμε, ότι το απεχθές Μνημόνιο είναι ένα κακό αποτέλεσμα της διαχρονικής λειτουργίας ενός κάκιστου “ Συστήματος”, που ευθύνεται, για την χείριστη πορεία της χώρας, επί πολλά χρόνια.
Ενός “ Συστήματος”, που περιλαμβάνει κακούς πολιτικούς και βλαπτικές πολιτικές. Περιλαμβάνει διαπλεκόμενους πολιτικούς και επιχειρηματίες της αρπαχτής. Περιλαμβάνει ακόμη και βολεμένες, παρασιτικές, μικρές κοινωνικές ομάδες αεριτζήδων, λάτρεις του ωχαδελφισμού και “ γκόλντεν μπόυς”.
Όλα αυτά τα δεινά όμως έχουν ονόματα και διευθύνσεις. Αιτίες και υπαίτιους. Που πρέπει να αποκαλυφθούν, να τιμωρηθούν και να πληρώσουν. Δεν έχει γίνει τίποτε ουσιαστικό προς αυτήν την κατεύθυνση.
Εμείς είμαστε, λοιπόν, αντίθετοι, είμαστε αντίπαλοι και θέλουμε να χτυπηθεί στις ρίζες του και να πάψει να κυριαρχεί αυτό το σαθρό “ Σύστημα”. Γιατί, αν αυτό δεν συμβεί, θα έχουμε, κάθε τόσο και νέα Μνημόνια.
Και για το αποφασιστικό χτύπημα, σε αυτό το σαθρό “ Σύστημα”, έχουμε επί μέρους θέσεις και προτάσεις. Που θα ανακοινώνουμε συνεχώς, καθώς εκφεύγουν της, αναγκαστικά σύντομης, σημερινής μας επικοινωνίας.--
                                                                                         από το  www.antikry.com.



με τον Κ. Διάκο των ''Οικολόγων Πράσινων''

Οι Γ. Δημαράς και Β. Οικονόμου με τον τέως πρύτανη του  Ε.Μ.Π.  Ν. Μαρκάτο

Ο Β. Οικονόμου με τους Σ. Λυκούδη και Γ. Μαργαρίτη της ''Δημοκρατικής Αριστεράς''

Aπαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκει στο www.photospace.gr

 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: