Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΩΡΩΠΟΥ: Συνάντηση Συλλόγων και κοινή προπόνηση Τζούντο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση Συλλόγων και κοινή προπόνηση Τζούντο στις εγκαταστάσεις μας την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου η προπονητική συνάντηση 8 συλλόγων της Αττικής στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού στην Λεωφόρο Χαλκουτσίου.
Περισσότερα από 160 παιδιά προπονήθηκαν στα «τατάμι» του συλλόγου μας, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένα από την διοργάνωση και τις εγκαταστάσεις μας. Γίναμε αποδέκτες πολλών συγχαρητηρίων από τους προπονητές των άλλων συλλόγων καθώς και από τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά ηλικίας από 6 έως και 12 ετών και δήλωσαν παρών για μελλοντικές εκδηλώσεις μας.
Στο τέλος της προπόνησης απονεμήθηκαν στους μικρούς τζουντόκα αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Μετά ακολούθησε γεύμα στην αυλή του συλλόγου και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Αμφιαρείου.
Να ευχαριστήσουμε και εμείς με την σειρά μας τους Χορηγούς μας, καθώς και όσους μας βοήθησαν στην διοργάνωση και φυσικά όσους παρευρέθησαν και συμμετείχαν και να υποσχεθούμε ότι σύντομα θα υπάρχει συνέχεια!

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν:

 Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας
 Όμιλος Τζούντο Νέας Φιλαδέλφειας
 Α.Σ. Μαχητής Βύρωνα
 Α.Ο. Σπόρτινγκ
 ΟΑΚΑ Τζούντο
 Α.Σ. Δυναμικών Αθλημάτων Χαλανδρίου
 Όμιλος Τζούντο Σχηματαρίου

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                                                                                                   Ο Γ. Γραμματέας
Χατζηαναγνώστου                                                                         Αντώνιος Θεοδωρακέας Παναγιώτης



Δεν υπάρχουν σχόλια: