Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Παραπολιτικό νέο από έναν Χαλκουτσαίο.

Γράφει ο Γιώργος ο γάτος, ο Χαλκουτσαίος
 
Ξεκίνησα χθες το βραδάκι την καθιερωμένη μου βόλτα στα ψαροταβερνάκια να τσιμπήσω κάνα ψαρομεζέ σαν μερακλής γάτος κι εγώ.  Με το που φτάνω στο λιμάνι να σου τα φιλαράκια μου. 
-'Εχασες, που είσαι ρε φίλε; Πριν από λίγο τάξε μας ποιοι ήταν εδώ και τρώγανε ψαρόσουπα:

Το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, το στέλεχος του κόμματος Σταύρος Καραγκούνης με τον δήμαρχό μας Θωμά Ρούσση και τον αντιδήμαρχο ανάπτυξης Μίμη Βελτανιώτη. Μάλιστα κάποιες σπιτόγατες από τον Αγ. Κωνσταντίνο μας είπαν πως νωρίτερα τους είδαν στο δημαρχείο οπού τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του Δήμου Ωρωπού. 
-Ρε παιδιά είστε σίγουροι;;;
-Να κάνουμε λάθος κι εμείς κι οι άλλοι απ' τον Αγ. Κωνσταντίνο λίγο δύσκολο. Αν πάρα ταύτα δεν είδαμε καλά θα είναι ευσεβής πόθος. Γιατί και σοβαρά προβλήματα έχουμε στον Ωρωπό που καλό είναι να τα γνωρίζουν τα στελέχη της αυριανής κυβέρνησης και καλό ψάρι διαθέτουμε.

1 σχόλιο:

Ο ΓΛΑΡΟΣ είπε...

Στή συνάντηση ήταν παρόν ο υποψήφιος Δήμαρχος καί δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;Η Στεργίου;;;;;;;;;;;οι συντονιστές των τριών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στον Ωρωπό;;;;;;
Γνωρίζεται εάν εκφράσθηκε η επιθυμία να εγγράφουν μέλη ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο,δημιουργωντας μια νέα μεγάλη συνιστώσα-ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ;;;