Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Προς τους Τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης...


Δελτίο Τύπου
«Ο Αθλητικός Σύλλογος Καπετάν Ιωάννης Λιάπης στην Προκριματική Φάση για τους Τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης»

                                                                                                                 Οινόφυτα  18 Μαρτίου 2015

                Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Οινοφύτων «Καπετάν Ιωάννης Λιάπης» συμμετέχει σε αγώνες ανά την Ελλάδα. Στόχος του είναι η συνεχή προπόνηση των αθλητών του για το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα όπως και η καλλιέργεια αρχών και αξιών.

                Για αυτό οι αθλητές, ο προπονητής και η διοίκηση του Συλλόγου βρέθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη. Εκεί πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για την Προκριματική Φάση για τους Τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης.
Αποτέλεσμα της εντατικής προπόνησης και της συλλογικής προσπάθειας ήταν η διάκριση του αθλητή Γεωργίου Οικονομίδη που κατέκτησε την τρίτη (3η ) θέση και προκρίθηκε στην κατηγορία των 58 κιλών για τους τελικούς. Το αποτέλεσμα που πέτυχε ο αθλητής Οικονομίδης δεν είναι καθόλου τυχαίο να είναι στους οκτώ (8) καλύτερους αθλητές στην Ελλάδα. Αυτό το πέτυχε με σκληρή και επίπονη προσπάθεια.
Ο αθλητής Οικονομίδης ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη διάκριση αυτή να προκριθώ στους Τελικούς στο πανελλήνιο Παίδων. Η επιτυχία αυτή μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου που με στήριξαν σε όλη μου την προσπάθεια. Πολλές ευχαριστίες αξίζουν και στον πρόεδρο της ομάδας κύριο Λιάπη Αναστάσιο. Τέλος, ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου Σερετίδη Ιωάννη και Τσιλιλή Αθανάσιο για την υπομονή τους και την καλή συνεργασία.
Ο προπονητής Σερετίδης ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος με τη διάκριση του Γιώργου, η οποία ήρθε ως αποτέλεσμα μετά από ιδιαίτερα σκληρή δουλειά. Ο Γιώργος κατάφερε να κερδίσει αθλητές που κάνουν προπόνηση πάνω από πέντε χρόνια ενώ ο ίδιος μόλις έκλεισε ένα χρόνο στην πάλη. Μέχρι σήμερα δουλέψαμε όλες σχεδόν τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα για να φτάσουμε τόσο γρήγορα σε αποτέλεσμα.
 Αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου Αλεξόπουλου Διονύση, Μπαϊρακτάρη Πέτρου και Λιάπη Βασίλη. 
Τέλος, όλοι μας συγχαίρουμε τους αθλητές μας για τη διάκριση και τη συμμετοχή τους καθώς και όλους όσους εργάσθηκαν ή πρόσφεραν για τη διοργάνωση της αθλητικής αποστολής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: