Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Αθλητικός Όμιλος Οινοφύτων "Καπετάν Ιωάννης Λιάπης": Μετάλλια για τους παλαιστές μας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 «ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΝΟΦΥΤΕΣ ΠΑΛΕΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ Ι. ΛΙΑΠΗ»
                                                                                                                                              
      Με 11 αθλητές και μία αθλήτρια συμμετείχε ο Α.Σ. Οινοφύτων «Καπετάν Ι. Λιάπης» στο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στις 24-25 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς στη Αθήνα.
. Οι  αθλητές των Οινοφύτων αγωνίσθηκαν με πάθος για τη διάκριση και με ιδιαίτερη επιμονή και προσπάθεια κατάφεραν να διακριθούν και να κατακτήσουν επάξια τις θέσεις στο βάθρο. Η ομάδα των Οινοφύτων κατάφερε να κατακτήσει τέσσερα μετάλλια και δύο πέμπτες θέσεις κάτω από τις οδηγίες των προπονητών του συλλόγου.
      Χρυσός  στέφθηκε ο Γιάννης Δάβρης ο οποίος κέρδισε πέντε αγώνες τους τέσσερις με πτώση για να κατακτήσει το υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ντουλαβέρης Βασίλης και η Γεωργία Μποντούζα. Την Τρίτη θέση κατέκτησε ο Ρούσεβ Χρήστος παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο. Την Πέμπτη θέση κατέκτησαν αντίστοιχα ο Οικονομίδης Δημήτρης και ο Ζεν Τσόντρι. Επίσης, αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ρόμπιν Λίκα , Κρητικός Ιωάννης , Λιακόπουλος Πάρης , Λιακόπουλος Δημήτρης και Αβραμίδης Νίκος
    Οι δύο πρώτοι αθλητές της κάθε κατηγορίας έχουν προκριθεί στους τελικούς που θα διεξαχθούν στην Κατερίνη στις 9-10 Μαΐου . Εκεί ο Δάβρης Ιωάννης μαζί με το Ντουλαβέρη Βασίλη και τη Γεωργία Μποντούζα θα αγωνιστούν για την τελική θέση  που θα καταλάβουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Δάσκαλοι της πάλης του συλλόγου είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην πάλη  Σερετίδης Ιωάννης και  Τσιλιλής Αθανάσιος. Καθημερινά μεταλαμπαδεύουν τα μυστικά της πάλης στους αθλητές των Οινοφύτων.
    Στους αγώνες παρευρέθησαν και οι γονείς των αθλητών οι οποίοι έζησαν ιδιαίτερες συγκινήσεις καμαρώνοντας τα παιδιά τους και βιώνοντας τις ίδιες αγωνίες για τη διάκριση.
   Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λιάπης Αναστάσιος συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές και τους ευχήθηκε να μας χαρίσουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον ώστε να ζήσουμε στα Οινόφυτα ακόμη μεγαλύτερες χαρές , τέλος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εξετάσεις που σύντομα ξεκινούν στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: