Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Καρέ-καρέ η επιτυχία των κοριτσιών της Ομάδας Μπάσκετ του Γ.Σ Ωρωπού.

η Ομάδα με τον Πρόεδρο Γιάννη Πετράκη
 Μεγάλη Άνοδος από την Γ' στην Β΄ΕΣΚΑ για τα κορίτσια της Ομάδας Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ωρωπού που μας έχουν κάνει περήφανους και στο παρελθόν.
 Μετά από σειρά επιτυχιών στους αγώνες του πρώτου Ομίλου της Γ' κατηγορίας Γυναικών οι κοπέλες της Ομάδας του Ωρωπού κέρδισαν τον αγώνα για την Άνοδο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/5/2016 στο γήπεδο ΔΗΜ. ΒΙΚΕΛΑΣ στην Κηφισιά.

Η ομάδα μας υπερίσχυσε της ομάδας της Παλλήνης (Α.Ο Αγ. Νικόλαος Παλλήνης) με 54-42. Το σκόρ στα δεκάλεπτα διαμορφώθηκε ως εξής: 16-12, 31-21,42-30, 54-42.
Τα κορίτσια που συμμετείχαν όλη την σεζόν σε προπονήσεις και αγώνες συμβάλλοντας στην επιτυχία είναι οι : Λένια Φέκα (αρχηγός), Άντζελα Αγγελή, Αγγελική Αποστολάκη, Όζγκε Αχμέτ, Δέσποινα Αποστολάκη, Άννα Γκέκα, Μένη Δήμου, Χριστίνα Λουμπόνια, Ανθούλα Μπούρη, Βανέσα Νικολάου, Φαίη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Πούλου, Βάσω Ράπτη, Ειρήνη Ρουβέλα, Μαρία Χαλικοπούλου .
Οι κοπέλες που συμμετείχαν στον αγώνα για την Άνοδο είναι οι:  

Λένια Φέκα(αρχηγός, πόντοι: 11), Μένη Δήμου( πόντοι 14), Μαρία Χαλικοπούλου( πόντοι 13), Αγγελική Αποστολάκη(πόντοι: 12), Άννα Γκέκα( πόντοι: 4), Άντζελα Αγγελή, Δέσποινα Αποστολάκη, Χριστίνα Λουμπόνια, Ανθούλα Μπούφη, Βανέσα Νικολάου, Βάσω Ράπτη, Ειρήνη Ρουβελα.
Προπονητής ο Τάσος Διαγγελάκης, βοηθός Προπονητή ο Αντώνης Αγγελής και Πρόεδρος της Ομάδας ο Γιάννης Πετράκης.
Παρακάτω οι στιγμές του αγώνα σε φωτογραφίες.

Το τελευταίο "ζντό" πριν το παιχνίδι...

Το τζάμπολ...

Χαλικοπούλου...

Το προπονητικό team

Ρουβελα...

Λουμπόνια...
Δήμου, η playmaker...

Δυνατό παιχνίδι στη ρακέτα...



Αποστολάκη...






Η αρχηγός Φέκα...

Γκέκα...





Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν...

Λήξη του παιχνιδιού 54-42


Ο προπονητής Τάσος Διαγγελάκης



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: