Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Φωτορεπορτάζ απο τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στα Νέα Παλάτια Ωρωπού.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2 σχόλια:

ευρυνόμη είπε...

Να λελεύω σε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ
ΕΔΩ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΙ
Το 1976 στο τρίτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου υπο την δ/νση του Μάνου Χατζιδάκη ξεκίνησε μια ραδιοφωνική σειρά η οποία διήρκησε μέχρι το 1980 και θεωρείται σήμερα θρυλική τόσο για την πρωτοτυπία και την ποιότητα της οσο και για την επίδραση της μέχρι σήμερα.
Στην αρχή ξεκίνησε σαν παιδική σειρά αλλά γρήγορα η ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΙ πήρε πολιτική διάσταση με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελα αντιδράσεων στον πολιτικό δημοτικό δημοσιογραφικό και παραδημοσιογραφικό κόσμο.
Σήμερα 32 χρονια μετά η Λιλιπούπολι και οι κάτοικοι της εξακολουθούν να ζούν και να δραστηριοποιούνται σε Καλλικρατικό χώρο.
Ο Δήμαρχος Χαρχούδας επικεφαλής του ψηφοδελτίου του με την ονομασία ΧΑΡΧΟΥΔΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ανήλθε στον δημαρχιακό θώκο δημοκρατικά Ο Χαρχούδας σήμερα εμπαίζοντας τους δημότες κατέθεσε επιτέλους ετήσιο προυπολογισμό χρησιμοποιόντας ηχηρές. επικεφαλίδες πχ ταμείο φτώχειας η έργα στο πόρτο λίλι και άλλα ηχηρά που φαινομενικά εξυπηρετούν τους δημότες όμως και ο ίδιος δήλωσε δεν ειναι δυνατόν να υλοποιηθούν αφήνοντας ανεκπλήρωτο το Χαρχουδικό του Οραμα ?
Παρόλα αυτά ο Χαρχούδας στέλνει αντιπροσώπους του εκτός συνόρων για να διερευνήσουν και να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι εαν οι απόπατοι στο εξωτερικό είναι μυρωδάτοι για να το εφαρμόσει και στη Λιλιπούπολι ο Δυστροπόπιγκας όμως αποφαάσισε να διακδικήσει τη δημαρχεία και πότε τον υπονομεύει και πότε επιτίθεται.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΧΟΥΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ:
ΛΑΕ ΤΗΣ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΙΣ ΣΗΚΩΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΧΟΥΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
[ δις]
Κάθε ομοιοτήτα με πρόσωπα η καταστάσεις είναι συμπωματική.