Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε.

Στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού. Από αριστερά προς τα δεξιά οι κυρίες Ολυμπία Κοκκίνη, Τζούλη Κούτσουρη, Άννα-Μαρία Τσαρουχά και η Πρ. Βασιλική Βλάχου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μια χρονιά η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού από τον Πολιτιστικό και Πνευματικό Σύλλογο Σκάλας Ωρωπού.
 Παρότι  Παγκόσμια ημέρα χορού έχει οριστεί από την UNESCO η 29η Απριλίου, φέτος η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου, λόγω του Πάσχα.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στα Νέα Παλάτια Ωρωπού χωρίστηκε σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και στο δεύτερο μοντέρνοι, ενώ συμμετείχαν χορευτικές ομάδες και σχολές από όλο τον Δήμο μας. Και του χρόνου!

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Για το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο 6-7 του μηνός έλαβε χώρα εκδήλωση παρουσίασης προιόντων από παραγωγούς και ανθοκόμους περιοχών του Δήμου μας. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού η οποία εξέδωσε και σχετικό Δελτίο Τύπου (ΕΔΩ) και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Ωρωπού στο λιμάνι, έναντι της παλιάς "Αθηναίας".

Τις παρακάτω φωτογραφίες από τα εγκαίνια, μας απέστειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ωρωπού "Η Μεγαλόνησος" κ. Γιαννουλάκης.
Από αριστερά προς τα δεξιά ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Ωρωπού κ. Τόλιας, ο κ. Γιαννουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Βελτανιώτης.

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αρμυριώτης ανάμεσα στους κυρίους Γιαννουλάκη και Γκόντζο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: