Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Θετικά μηνύματα και άριστες εμφανίσεις για τους Αυλωνίτες παλαιστές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ
ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΆΤΩΝΑ
4 ος στην Ελλάδα ο Ηλιατζίκης Πασχάλης
Με τρεις αθλητές συμμετείχε ο σύλλογος πάλης Αυλώνα Ο ΠΛΆΤΩΝΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – πανκορασίδων που διεξήχθη στις 01 -02 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού στη Θεσσαλονίκη . Οι αθλητές του Αυλώνα στη πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έδειξαν τη ψυχική τους δύναμη όπου αγωνίσθηκαν με πάθος για τη διάκριση και με ιδιαίτερη επιμονή και προσπάθεια κατάφεραν να διακριθούν και να αποδείξουν ότι η πάλη στον Αυλώνα έχει λαμπρό μέλλον. Η ομάδα του Αυλώνα κατάφερε να κατακτήσει μία τέταρτη με τον αθλητή ΗΛΙΑΤΖΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ο οποίος προκρίθηκε και αγωνίσθηκε στους τελικούς που έγιναν στις 6-7 Μαΐου στη Καλαμάτα . 

Μετά από δύο νικηφόρους αγώνες ο Ηλιατζίκης Πασχάλης κατατάχθηκε 4 ος παρότι κέρδισε και τον αθλητή που κατέκτησε και την δεύτερη θέση στην κατηγορία του. Δάσκαλος της πάλης στο σύλλογο είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην πάλη Σερετίδης Ιωάννης ο οποίος καθημερινά μεταλαμπαδεύει τα μυστικά της πάλης στους αθλητές της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ωρωπού.

Η επιτυχία αυτή δείχνει ότι ο Πασχάλης έχει τεράστιες δυνατότητες και μέλλον στη πάλη και σύντομα με υπομονή και δουλειά θα τον καμαρώσουμε και σε άλλες επιτυχίες.. Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο αθλητής Ζίου Δημήτρης ο οποίος στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή κέρδισε τον αντίπαλο του με 8-0 στα σημεία ενώ στο δεύτερο αγώνα ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τους τελικούς, δείχνοντας τα τεράστια ψυχικά του χαρίσματα και το λαμπρό μέλλον που τον περιμένει στη πάλη. Τέλος πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο αθλητής Κούκος Άγγελος ο οποίος έχασε από τον αντίπαλο του με 6-5 στα σημεία.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν και οι γονείς των αθλητών οι οποίοι έζησαν ιδιαίτερες συγκινήσεις  καμαρώνοντας τα παιδιά τους και βιώνοντας τις ίδιες αγωνίες για τη διάκριση. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιασσιράνης Δημήτριος συνεχάρη τους αθλητές και το προπονητή και τους ευχήθηκε να μας χαρίσουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον ώστε να ζήσουμε στον Αυλώνα ακόμη μεγαλύτερες χαρές , τέλος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματα του και κάθε πρόοδο.

Η νίκη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: