Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ο Βουλευτής Γ. Πάντζας για τις καταστροφές στην Δυτική Αττική

Αθήνα, 16/11/17
Δελτίο Τύπου

Τις δύσκολες αυτές στιγμές, που δοκιμάζονται σκληρά οι κάτοικοι τις Δυτικής Αττικής, οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στους συγγενείς των θυμάτων και σε όσους είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από την τραγική αυτή θεομηνία.

Σε αυτή την καταστροφή δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει κανείς τον πόνο, την οδύνη και την θλίψη του απέναντι στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας. 
Γιατί σήμερα και εχθές θρηνούμε για τον άδικο χαμό συμπολιτών μας. Δικών μας  συνανθρώπων. Παιδιά, μητέρες και πατέρες, γιαγιάδες και παππούδες, συγγένειες, φίλοι και γνωστοί μας, είναι ανάμεσα στα θύματα. Αυτή η ανείπωτη καταστροφή μας αγγίζει όλους μας.
Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση,  η περιφέρεια Αττικής, και εγώ προσωπικά, είμαστε όλοι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται, ακόμα και αυτές τις δύσκολες ώρες, στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι άμεση και καθοριστική θα είναι η αποκατάσταση των ζημιών καθώς και η μέριμνα της κυβέρνησης για τις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας.
Άμεσες και καθοριστικές θα είναι οι ενέργειές μας, ώστε να μην ξαναζήσουμε αυτές τις συγκλονιστικές και τραγικές στιγμές.   

Γιώργος Πάντζας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αττικής
Κοσμήτορας ΒτΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: