Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για το ενδεχόμενο στέγασης λαθρομεταναστών στο Κατσιμίδι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού ομόφωνα εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα.
ΟΜΟΦΩΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Ο Δήμος Ωρωπού αρνείται να γίνει το όχημα εξυπηρέτησης μιας πολιτικής που δε σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον, δεν προστατεύει τον πολίτη, υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής όλων και θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των συνδημοτών μας. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε διατεθειμένοι να κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να παρεμποδίσουμε οποιοδήποτε «ύποπτο» σχεδιασμό που θέλει να εγκαταστήσει στον Δήμο μας απάνθρωπες «αποθήκες ψυχών» και να υποθηκεύσει το μέλλον του Τόπου μας.
Προτείνει στον εν λόγω χώρο να διαμορφωθούν όλες οι απαιτούμενες υποδομές, ώστε να αποτελέσει για το μέλλον ένα σύγχρονο Κέντρο Σπουδών για την προστασία του Ιδιαίτερου Φυσικού Περιβάλλοντος της περιοχής. Έτσι, η δημιουργία Πυροσβεστικής Ακαδημίας καθώς και Σχολής Περιβαλλοντικών Σπουδών αλλά και οποιαδήποτε άλλη αξιοποίηση που θα σέβεται τον Άνθρωπο και την Προστασία του Περιβάλλοντος μας βρίσκει συμμάχους.
Να μη δεχθεί τη δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης μεταναστών σε κανένα σημείο του Δήμου.
Σε περίπτωση που η κεντρική εξουσία αποφασίσει αντίθετα στα συμφέροντα του Δήμου και των Πολιτών του, θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις και σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.


1 σχόλιο:

ευρυνόμη είπε...

Κοστούμια Παλιά ή Nέα Παιδιά ;

evrinomioropou.blogspot.com