Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ωρωπού στο "Let's do it" . (29/4/'12)


Στην Πανελλαδική προσπάθεια καθαρισμού της χώρας σε μια μέρα, "Let's do it",  συμμετέχει ο "Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ωρωπού".


Βασικός σκοπός της καμπάνιας είναι να ενεργοποιήσει σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, δήμους, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλους φορείς και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο, να καθαρίσουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας. 

Η μέρα της δράσης για την Ελλάδα έχει καθοριστεί από τους διοργανωτές της καμπάνιας και είναι η 29η Απριλίου 2012.
 
Η καμπάνια ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία με την ονομασία "Let's do it" και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Τελικά στις 3 Μαΐου του 2008, 50.000 εθελοντές καθάρισαν 10.000 τόνους σκουπιδιών από δασικές εκτάσεις. Από τότε το "Let's do it" έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
 Σημείο συνάντησης : ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ (ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΩΡΩΠΟΥ). 
Ώρα: 10:30 πμ
Tόπος καθαρισμού: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.
http://www.letsdoitgreece.org/ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: