Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δέσμευση για Περιφερειακό ιατρείο στον Δήμο Ωρωπού απέσπασε ο Βάσιλης Οκονόμου.



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επιτέλους φαίνεται να προωθούνται λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Δήμων Διονύσου και Ωρωπού.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε σε σύσκεψη με τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, ότι θα προωθήσει την δημιουργία Περιφερειακών Ιατρείων στον Διόνυσο και στον Ωρωπό ώστε να μπορούν οι διαρκώς αυξανόμενοι κάτοικοι των δύο Δήμων να απευθύνονται εκεί για την κάλυψη των αναγκών τους σε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως απάντηση στην διαρκή κοινοβουλευτική πίεση από τον Βασίλη Οικονόμου ο οποίος σταθερά όλα αυτά τα χρόνια ζητά να αναπτυχθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στους δύο Δήμους με ενίσχυση του υπάρχοντος Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και  την μετατροπή του σε αστικού τύπου με παράλληλη δημιουργία Περιφερειακών Ιατρείων στον Ωρωπό και στον  Διόνυσο.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου απεσπασε δεσμευση ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ετελειωσε.ΑΝΤΕ τωρα και ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ?????

Ανώνυμος είπε...

7:41 π.μ, κουβέντες καφενείου. Ντάξει.

Ανώνυμος είπε...

Kafeneia iste esis poy ta pistevete ola

Ανώνυμος είπε...

Εδω καταρρεει το συστημα υγειας και ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ μας μιλα για δεσμευση του ΑΔΩΝΙ για Περιφερειακο Ιατρειο στον ΩΡΩΠΟ? Το ξεχασα ειμασθε σε προεκλογικη περιοδο.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΛΘΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ και δηλωσε ΑΠΩΝ???????????? ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ και κατ'επεκταση η υγεια των πολιτων δεν ενδιαφερει τον βουλευτη της ΔΗΜΑΡ-ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΩΡΩΠΟΥ και ΙΔΡΥΤΙΚΟ μελος του Συλλογου Προστασιας περιβαλλοντος περιοχων Δημου Ωρωπου. 4ο θεμα στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της 1/10/2013

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ??? ΑΠΟ ΠΟΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Αφου ενδιαφερεται ο πρωην κοινοταρχης Συκαμίνου και ο προεδρος του περιβαλλοντικου συλλογου ο Κύριος Οικονόμου περισσευει.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση 2/10 5;58 πμ. Λεγεται ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.Ρωτηστε τον κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΓ. Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση 2/10 7;35πμ.ΒΕΒΑΙΩΣ και περισσευει οταν φερεται καθ΄αυτον τον τροπο.Τα ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ γινονται για ΘΕΜΑΤΑ που καινε τους Πολιτες και οχι για ανακοινωσεις τι θα κανετε στι εκλογες. ΔΡΠΕΤΕΥΕΤΑΙ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ δεν σας τιμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3 Οκτωβρίου 2013 - 4:36 π.μ.
ΦΙΛΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η "ΑΓΟΥΡΙΔΑ" "ΜΕΛΙ"???
ΦΑΕ ΤΗΝ "ΑΓΟΥΡΙΔΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.