Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Παραλειπόμενα και άλλα.

Με τον Δημήτρη (Μίμη) Οικονόμου από το Καπανδρίτι, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, στα εγκαίνια της "Δυναμικής Πολιτείας"
Ζωή και παλμό απέκτησε o Ωρωπός εν μέσω κρίσης με τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων. Διακινδυνεύοντας μια εκτίμηση... θα έχουμε μικρό ποσοστό αποχής στις εκλογές για την περιοχή μας. 

Συχνά ακούω τις φράσεις "να φύγουν οι μεγάλοι να έρθουν οι νέοι", "να φύγουν οι παλιοί να έρθουν οι καινούργιοι". Κι εγώ θα πω πως δεν έχει σημασία η ηλικία... αν είναι καινούργιοι ή παλιοί... αρκεί να είναι ικανοί με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πού είναι ο απολογισμός για το "Τέχνη και Γεύση"?
Ενδιαφέρουσα φαινόταν η πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα του Δήμου. Θα θέλαμε όμως να δούμε και τον απολογισμό.
Πόσο κόστισε η εκδήλωση για τον Δήμο?
Ποιά ακριβώς ήταν η αιγίδα του Δήμου? Που συνεισέφερε ακριβώς η δημοτική αρχή? Τι κόστη κάλυψε? Την διαφήμιση? Το δημιουργικό? Τις εκτυπώσεις? Tο πανό?
Ποιο το κέρδος για τους συμμετέχοντες παραγωγούς?
Έκαναν επαφές με μεσάζοντες και λιανεμπόρους? Λειτούργησε τελικά μόνο ως απλό bazaar για να βγει ένα μεροκάματο για όσους συμμετείχαν? 

Πρόσφατα παραβρέθηκα σε συνεστίαση συλλόγου ή καλύτερα σε συνεστίαση υποψηφίων...Με τα κιάλια έψαχνες να βρεις απλό πολίτη. Οι περισσότεροι πολίτες δεν θα είμαστε πια για συνεστιάσεις αλλά για κοινωνικά εστιατόρια...

Παραλειπόμενα (παραλείπονται δηλαδή) και τα ολοκληρωμένα, επίσημα προεκλογικά προγράμματα για την διοίκηση του Δήμου. Μέχρι την στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο τουλάχιστον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: