Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Του Κ. Γιαννακάκη. Ιδρυτή του "Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Περιοχών Δήμου Ωρωπού".

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κυρίες και Κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Ωρωπού, όποιοι από εσάς εκλεγείτε είτε αντιπολίτευση και κυρίως συμπολίτευση έχετε υποχρέωση να πετύχετε στην αποστολή σας. Είναι επιτακτική ανάγκη στο τέλος της πενταετούς θητείας σας να παραδώσετε ένα Δήμο καλύτερο. Πρέπει να κυριαρχεί το γενικό συμφέρον και όχι το ατομικό και το κομματικό και να μη σκέφτεται κανείς το πολιτικό κόστος. Χρειάζεται αγώνας για να λυθούν προβλήματα της καθημερινότητας. Η   .μεγαλύτερη μάχη πρέπει να δοθεί για ότι έχει σχέση με την υγεία, βιολογικοί καθαρισμοί αστικών λυμάτων, διαχείριση απορριμμάτων  κ.τ.λ. Κυρίως  όλο το δημοτικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο να ξεσηκώσουν όλους τους κατοίκους του Δήμου και σε συνεργασία με άλλους Δήμους και φορείς σε καθαρό αγώνα όλοι μαζί να πιέσουν την Κυβέρνηση, να σταματήσει επιτέλους το έγκλημα της ρύπανσης από Βιομηχανίες Οινοφύτων Σχηματαρίου, του Ασωπού του υδροφόρου ορίζοντα και της θάλασσας του ευβοϊκού.
‘’Είναι προτιμότερο να πεθαίνουμε από εξασθενές χρώμιο παρά να δυσφημιστεί ο τόπος’’!!! Φτάνει πια!!! Για όλα υπάρχει λύση.                
 Εγώ θα συνεχίσω να βοηθώ στον αγώνα για καλύτερη ζωή των κατοίκων στο Δήμο Ωρωπού. Ήθελα πολύ να βοηθήσω μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμμετείχα στο συνδυασμό ‘’Συνεργασία Πολιτών’’. Όπως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές  2010 όπου προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα αγωνιστικό συνδυασμό, το ίδιο προσπαθήσαμε και τώρα. Δυστυχώς και τις δυο φορές κάποιοι από το Σύριζα έβαλαν σε πρώτη προτεραιότητα το κομματικό και ατομικό συμφέρον και σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα του τόπου. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι που θέλαμε καθαρό αγώνα δεν μπορούσαμε να συμμετέχουμε σε κομματικό συνδυασμό. Εδώ ισχύει ‘’το δεις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού’’.
         
Εύχομαι να εκλεγούν οι καλύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: