Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Οι "εκπλήξεις" του Χρήστου Τσεκρεζή.

Δεν με αφήνετε να αγιάσω με τις δηλώσεις σας κ. Αντιδήμαρχε Ωρωπού!

Για έκπληξη μας κρατά ο κ. Τσεκρεζής τα σχέδια της δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του Ωρωπού. Την έκπληξη θα την μάθουμε μόνο.... αν ψηφίσουμε "Όραμα Δημιουργίας". Ψηφίστε δηλαδή για να δείτε -κατόπιν εορτής- την αναπτυξιακή έκπληξη!!!
Όσο για τα λόγια του στην συνέντευξή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα http://www.ypervasinews.gr:
"Και φυσικά είμαι πολύ περήφανος για την καθαριότητα όλων των δημοτικών και κοινοτικών διαμερισμάτων. Είναι κάτι που ούτε και εμείς περιμέναμε να γίνει με τόση επιτυχία"
 Σας παραθέτω ως δείγμα τις παρακάτω φωτογραφίες...

6/4/2016. Η πίσω πλευρά της εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου την ημέρα της Πανελλαδικής Περιβαλλοντικής δράσης "Let' do it Greece". Λίγα μέτρα πιο πέρα, στο αλσάκι Νέων Παλατίων, εθελοντές συμμετείχαμε στην δράση συμβολικού καθαρισμού. Στην παραλία της Σκάλας Ωρωπού στα πλαίσια της ίδιας δράσης ήταν το ΝΠΔΔ με την κα. Κοντογιάννη. 









 
6/4/2014. Νέα Παλάτια. Την ημέρα της Πανελλαδικής Περιβαλλοντικής δράσης "Let' do it Greece"

Φεβρουάριος 2014. Κάθετος δρόμος στην λεωφόρο Χαλκουτσίου σε απόσταση αναπνοής από μεγάλο Σούπερ Μάρκετ!

Φεβρουάριος 2014. Κάθετος δρόμος στην λεωφόρο Χαλκουτσίου. 
Φεβρουάριος 2014. Οδός Ασωπού που ενώνει την λεωφόρο Χαλκουστσίου με την Ν. Παρούση. Στο κέντρο της φωτογραφίας, στην άκρη του δρόμου είναι...ό,τι έχει απομείνει από ένα νεκρό ζωάκι. Το ζωάκι δεν το περισυνέλεξε -ποτέ- ο Δήμος ως όφειλε. Υπάρχουν πολύ πιο "σκληρές" φωτογραφίες που δεν δημοσιεύω.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: