Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Χρόνια Πολλά και όμορφες εικόνες από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ωρωπού.

 Για άλλη μια χρονιά φέτος είχα την τύχη να παρακολουθήσω τη εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου Ωρωπού στο Χαλκούτσι.
Η γιορτή που πραγματοιποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη περιελάμβανε χορό, τραγούδι, Χριστουγεννιάτικες ιστορίες απ' όλον τον κόσμο, τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα και κεράσματα για τα παιδιά.
Μια αξιέπαινη προσπάθεια της Διευθύντριας του σχολείου κας. Χριστίνας Γράβαλου-Χατζηϊωαννίδου, των εκπαιδευτικών, των γονιών και φυσικά των μαθητών. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Ειδικό Σχολείο της περιοχής μας είναι σημαντική για τα παιδιά που φοιτούν, τις οικογένειές τους αλλά και για την τοπική μας κοινωνία γενικότερα. Δυστυχώς το πρόβλημα της έλλειψης Ειδικού Σχολείου Β'/Βάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας παραμένει, με αποτέλεσμα οι οικογένειες και τα παιδιά να βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού οι μαθητές δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες σπουδές τους και να κοινωνικοποιηθούν. Ήδη, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έχει αναλάβει πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για το θέμα της ίδρυσης Ειδικού Σχολείου Β'/Βάθμιας Εκπαίδευσης.
Παρακάτω εικόνες απ' την γιορτή.


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: