Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ευχαριστίες και στην Τ. Κοινότητα Καπανδριτίου για την κατάσβεση της φωτιάς στον Βαρνάβα.

Με επιστολή των Ενεργών Πολιτών Βαρνάβα Μαραθώνα, ο Μ. Αποστολόπουλος, ευχαριστεί τους πυροσβέστες, αλλά και όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε την Δευτέρα  γύρω από την παλαιά χωματερή και το Νεκροταφείο της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές κατοίκους, του χωριού μας όσο και των διπλανών Τοπικών Κοινοτήτων που με αυτοθυσία, ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνεισέφεραν, στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 στη θέση κοντά στην παλιά χωματερή της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα, σε συνδυασμό με την πολύτιμη βοήθεια του Πυροσβεστικού οχήματος που έχει διατεθεί για την κοινότητα.
Ειδικότερα, ευχαριστούμε - ευγνωμονούμε: 

Τους 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα,
Το πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων,
Τα 15 οχήματα που ήρθαν από Μαραθώνα, Μάκρη, Αγ Στέφανο, Καπανδρίτι , Διόνυσο
Οχήματα από Πεντέλη , Κρυονέρι , Ραφήνα κλπ
Τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Διονύση Ζαμάνης (ο δικός μας σε διακοπές)
Τις υδροφόρες από την γύρω περιοχή,
Επίσης ευχαριστούμε το Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αττικής κ. Κ. Γιόβα, που ανταποκρίθηκε με την αποστολή Πυροσβεστικών οχημάτων, προσωπικού πυροσβεστών και εναέριων μέσων.
Την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας που διέθεσε δύο (2) υδροφόρα οχήματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ένα μηχάνημα έργου της, για τη διάνοιξη δασικών οδών.
Ευελπιστούμε να έχουμε ένα ήσυχο υπόλοιπο καλοκαιριού και να μη χρειαστεί να ξαναζήσουμε τον πύρινο εφιάλτη.
Απαραίτητη όμως είναι η συνεισφορά και η συνεργασία όλων μας με την οργάνωση (επιτέλους) εθελοντικής ομάδας δασοπυρόσβεσης, καθώς η πρόληψη αποτελεί προτεραιότητα.

Για τους Ενεργούς πολίτες Βαρνάβα
Μαραθώνα
Μ. Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: