Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή της Κων/νας Οικονόμου προς τον Δήμαρχο.

Μου εστάλη προς δημοσίευση η παρακάτω επιστολή της Πρ. του Tοπικού υμβουλίου Καπανδριτίου:

Θα ρωτήσω ευθέως και δημοσίως τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο.

Κύριε Δήμαρχε, τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΖΑΦΕΙΡΗ για ποιά θέση τον έχετε στον Δήμο?
Να κάνει τον  Πρόεδρο στην Κοινότητα των  Νέων Παλατίων, να κάνει τον Πρόεδρο στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή,  ή να απειλεί βρίζοντας  όποιους ανθρώπους δεν γίνονται υποτελείς και πειθήνια όργανα των  επιθυμιών της διοίκησης σας?

Απαντήστε μου δημόσια σας παρακαλώ.  Σας βάζω την παραπάνω ερώτηση, γιατί τον κ.Ζαφείρη - που μόνο κύριος δεν είναι - ούτε τον γνώριζα, ούτε με γνώριζε, μέχρι σήμερα. Παρ΄όλα  αυτά με βρίζει προσωπικά από το πουθενά!  Μήπως επειδή αντιστέκομαι σ΄αυτά που συμβαίνουν με τη διοίκηση της  Δημοτικής Αρχής και ειδικά στο Καπανδρίτι, γιατί όπως έχετε αποδείξει  εσείς και ο Αντιδήμαρχος κ.Σωτήρχος, δεν σέβεστε τουλάχιστον , το  θεσμικό μου ρόλο.
 Αλλά θα μου πει κάποιος , για ποιόν ρόλο έχετε δείξει σεβασμό, που δεν γίνεται ''άφωνο'' όργανο σας. Με βρίζει επίσης, γιατί δεν ασχολήθηκα με τα κοινά του τόπου μου, << ως εργαλείο >>!

 Η αλήθεια δεν του αρέσει! και εκεί του φταίει και ο κύριος ΞΥΛΟΣ που δεν φοβάται να την γράψει!!!
 Τότε κατά τον Ζαφείρη γίνομαι κομπλεξική μέχρι και προβατίνα! Τι δουλειά κάνει λοιπόν στον Συνδυασμό σας ο εν λόγω κύριος? του έχετε αναθέσει την υπηρεσία τρομοκράτησης και διαπόμπευσης των ανθρώπων που έχουν διαφορετική άποψη από τι δική σας?
 Κύριε Δήμαρχε, εάν θέλετε να απολαμβάνετε τον σεβασμό των συμπολιτών μας , απαντήστε δημόσια. Πάρτε θέση, γιατί δεν μπορεί ένας άνθρωπος που του εμπιστευτήκατε σοβαρές θέσεις στην Διοίκηση του Δήμου να σας εκθέτει τόσο πολύ και εσείς να σφυράτε αδιάφορα.
 Πόσο <<καλό>> σας κάνει ο Ζαφείρης?
 Αν σιωπήσετε, αυτό θα σημαίνει πως δέχεστε αυτά που κάνει και τα χειροκροτείτε από πάνω.
 Άρα είστε συνυπεύθυνος απέναντι στην Δικαιοσύνη.
 Μάλιστα, όχι μόνο για τα λόγια του, συνυπεύθυνος είστε κ.Δήμαρχε, αλλά και για τις πράξεις του, επειδή εσείς τον έχετε βάλει εκεί που είναι.

 Κωνσταντίνα Οικονόμου
 Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου
 Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου και
 Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
 Δήμου Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια: