Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Στην αυγή μιας νέας χρονιάς.

Χαμηλές Θερμοκρασίες...και ήλιος..στο κύκνειο άσμα της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως την ξέραμε μέχρι τώρα...
Οι δημαιρεσίες και οι αντιδήμαρχοι...άνθρωποι φεύγουν και άνθρωποι έρχονται..δρουν και κρίνονται..σε δύσκολους καιρούς.
Τι θα μείνει πίσω, κανείς δεν ξέρει.
 Κάποιες φορές.. ανθρωποφαγία-ποιός είναι 'δημοκράτης' και ποιός 'φασίστας'-σ' αυτόν τον τόπο,... και τί σημαίνουν αυτές οι έννοιες? Πάλι, ποιος ξέρει;.. 
Ρατσιστές - Σοσιαλιστές και θρησκόληπτοι Αριστεροί..μετανοήσαντες και μη,σε πολιτική σύγχυση και.. στο βάθος η δημοτική διοίκηση που δεν θα είναι πια ίδια.. ο κίνδυνος απ' την χρεοκοπία και η αγάπη για την Αρχή. 
Η δημιουργική ,όπως την αποκαλώ, διαστροφή της(παντός καιρού) εξουσίας απαραίτητη.. γιατί ο λαός πάντα αναζητά αρχηγούς, ηγέτες, διοικητές... να παίρνουν αποφάσεις και να δρουν...
Γιατί όσοι διεκδικούν αξιώματα, ακόμα κι αν είναι 'σκοτεινοί', έχουν και την θετική ματαιοδοξία της προσφοράς, ένα μικρό ή μεγάλο όραμα...απαραίτητο!
 Και ο πάγος του χειμώνα εξακολουθεί και λιώνει με την φλόγα των 'παιδιών' των Συλλόγων που με αφορμή την κοινή καταγωγή, τον κοινό τόπο διαμονής και τις κοινές ιδέες παίρνουν πρωτοβουλίες...Το ίδιο και οι πρώην περιθωριοποιημένοι 'μέτοικοι'..,οι πολίτες -αριθμοί για τις δημοτικές παρατάξεις, οι οποίοι διαθέτουν την ταπεινή φιλοδοξία της προσφοράς και... δεν χάθηκαν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ.Ξυλο γιατι δεν μας δειχνεται το βιντεο με τον αντιδημαρχο κ. Παντο [ρεμπελια] που ειπε δημοσια μπροστα σε 600 ανθρωπους, καποια πραγματα για τον κ.Λιτσα ,χωρις να υπαρξει καμια αντιδραση απο πλευρα ΛΙΤΣΑ.Εαν δεν ημουν σιγουρος οτι και το σχολιο αυτο,οπως το βιντεο θα εξαφανιστει θα σας εγραφα το τι ειπωθηκε.Αλλα ετσι ειναι.Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ'.
Υ.Γ Θα το δημοσιευσω και σε αλλα site,διοτι ειμαι σιγουρος οτι θα το πνιξεται κ.ΞΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ;