Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Γίωργος Γιαμαρέλος: Γεννάται ελπίς;



Mέσα από την Αυτοδιοικητική Συνεργασία και τις ωδίνες της, ενδέχεται να γεννηθεί  η ελπίδα, για τον δήμο Ωρωπού.
 Αγαπητέ κ. Μυλωνά, θα ήθελα να σας συγχαρώ για  την θαρραλέα  δημόσια τοποθέτησή σας  σχετικά με όσα διαδραματίζονται τελευταία στην παράταξή σας. Όπως γνωρίζετε παρακολούθησα  την Συνέλευσή σας στον Κάλαμο.
 Από την σκοπιά της Ελεύθερης Κοινωνικής Πρωτοβουλίας για τον Ωρωπό της Ελπίδας, της Δικαιοσύνης και της Δημιουργίας, την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ, κρίνουμε ότι επιβάλλεται και  η δική μας δημόσια τοποθέτηση και  προσπάθεια  στην εξεύρεση του «κοινού τόπου» που θα συμφιλιώσει όλους και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ευρύτερων συνεργασιών και συμπράξεων.
Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Κώστα Λίτσα και διακρίνω στο πρόσωπό του αρετές ,προτερήματα και ικανότητες, όπως επίσης τα ίδια προσόντα διακρίνω και στον Θωμά  Ρούση. Οφείλω  επίσης  να μιλήσω με πολύ καλά λόγια για τον Κώστα Δέδε , τον Δημήτρη Βελτανιώτη και τους άλλους συναδέλφους δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής και να τους ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 Είναι γενικά παραδεκτό  ότι οι διαφωνίες και οι αποφάσεις που λαμβάνονται με ταχύτητα και οργή , είναι εκφάνσεις συνήθεις σε συλλογικά όργανα και εν τίνι  μέτρω  αποτελούν δείγματα υγιούς αντίδρασης. Είναι βέβαιον ότι κανείς δεν  νοιώθει ευχαριστημένος από την μέχρι τούδε εξέλιξη και ότι όλοι θέτουν  το εμείς πάνω από το  εγώ. Από πλευράς μας έχουμε να προτείνουμε:
Το Προεδρείο που εκλέχθηκε στην συνεδρίαση του Καλάμου(Δέδες, Βελτανιώτης,Μυλωνάς) να συγκαλέσει, το ταχύτερον, Γενική Συνέλευση με θέματα:                                                                                                                             1- Διεύρυνση της παράταξης 2-Εκλογή επιτροπής για την Σύνταξη καταστατικού της Διευρυμένης Παράταξης.
Η Συνέλευση αυτή να θεωρηθεί ότι έχει απαρτία με όσα άτομα κι αν παρευρεθούν                                                                                                           
Με τιμή,Γ.Χ. Γιαμαρέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: