Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος προγραμματικών επαφών της ΔΗΣΩ





Η Συντονιστική Γραμματεία της ΔΗΣΩ ολοκλήρωσε τις διερευνητικές προγραμματικές επαφές με τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους κκ Ι. Οικονομάκο (Όραμα Δημιουργίας) και Γ. Γιασημάκη, Αγ Καλύβα, Γ. Αρμυριώτη (Δυναμική Πολιτεία) με τους οποίους εξετάστηκαν οι συγκλίσεις και οι αποκλίσεις σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων και η δυνατότητα διαμόρφωσης συνεργατικού ψηφοδελτίου στην βάση μιας κοινής πορείας για τον Δήμο. Ενημερώνουμε τους δημότες του Ωρωπού ότι είχε προγραμματιστεί συνάντηση και με τον κ Λίτσα (Αυτοδιοικητική Συνεργασία), ο οποίος είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΔΗΣΩ, αλλά μετά τις εσωτερικές εξελίξεις στον συνδυασμό Αυτοδιοικητική Συνεργασία δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συνάντησης αφού ο κ Κ. Λίτσας ματαίωσε την συνάντηση μαζί μας δηλώνοντας στον κ Β. Οικονόμου ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται πλέον να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος. Η ΔΗΣΩ θα λάβει την τελική της απόφαση κατόπιν συνεδρίασης των καταστατικών οργάνων της.
Η ΔΗΣΩ σεβόμενη τους δημότες του Δήμου Ωρωπού θα συνεχίσει να ενημερώνει για τις διεργασίες που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της. Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Ωρωπού διαθέτει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία μπορούν και πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Χρειαζόμαστε ένα Νέο Ξεκίνημα. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αναδειχτεί ο τόπος είναι μέσω της συνεργασίας των προοδευτικών και δημοκρατικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων, μέσω της ευρείας συναίνεσης και της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής των ενεργών πολιτών. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν αποκλεισμοί ούτε περισσεύει κανείς. Στην ιδιότυπη σύγκρουση που κάποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν εντός του Δήμου Ωρωπού με πρόσχημα τις αυτοδιοικητικές εκλογές με σκοπό την αλίευση μικροκομματικών οφελών εμείς δεν θα συμμετέχουμε.
Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι ένας καλύτερος Δήμος Ωρωπού με ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου μέσα από δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες. Θέλουμε και μπορούμε να αποκτήσουμε ένα Δήμο πρότυπο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε λύσεις, θέλουμε και μπορούμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.      








6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ;ΔΗΣΩ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1-1 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ- ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ(στον δευτερο γυρο παιζετε και αντιστροφος.Σιγουρο ΓΚΑΝΙΑΝ για αλογομουρηδες.

Ανώνυμος είπε...

KAMMIA KOLOTOYMPA AKOMA' KANA GYRO STO TSIRKO KAI DIALEJE MAGAZAKI KYRIE OIKONOMOY KAI ASE TOYS ALLOYS NA KANOYN THN DOYLEIA TOYS.PALI ME TON LITSA TA EVALES.;THELO NA MAS PEIS POTE AKRIVOS MILISATE ME TON LITSA KAI POY; GIATI APO OTI KSERO DEN MILATE ALLA ESI AKOMA TON FOVASE MIN SOY PAREI KAMMIA THESI;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

vΑνθρακας ο θησαυρος του Κολοτουμπα για το περιφερειακο ιατρειο Ωρωπου. Το πρωι στον ΑΥΤΙΑ ο ΑΔΩΝΙΣ παρουσια του ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ειπε."ΘΑ" για το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ "ΘΑ" για το Αγροτικο Ιατρειο.ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΓΑΤΕ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,για το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

προς "γνωστό" ανώνυμο: Είσαι και λαμόγιο και ψευτάκος και συνέχεια θα σε τσακίζει ο Οικονόμου όταν σε βρίσκει ,αμόρφωτε τσαρλατάνε…και φυσικά ότι λες είναι ψεματάκια την εκπομπή την είδαν χιλιάδες και φυσικά ο Άδωνις έχει κατοχυρώσει το ιατρείο στον Ωρωπό γιατί ο Οικονόμου παρενέβη !! Θα σαπίζεις κάθε μέρα όταν θα το ακούς και θα σπάμε πλάκα μαζί σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση ο/η 17/10 2013 2:32πμ Μην εκνευριζεσαι θα γερασεις συντομα αρα ειμαι στο σωστο δρομο οταν αρχιζεις και δεν εχεις επιχειρηματα να με αντιμετωπισεις καταφευγεις στον ευκολο δρομο των υβρεων,δεν μου το επιτρεπει το ηθος και η κοινωνικη μου μορφωση να σε ακολουθησω, σε αυτες τις λεξεις: λαμογιο,ψευτακο,αμορφωτο,γραφικο,γλαφυρο,τσαρλατανο,σε αφηνω να σε κρινουν οι ψηφοφοροι του Ωρωπου.Μην αγχωνεσαι να το παρεις αποφαση οτι κριτικη θα την εχεις οσο και να βγαζει κραυγες τυπου θα σε "τσακισω",επεσες σε παιδακι που εχει δει τη ζωη "ετσι και αλλιως" αυτα εκει που σε παιρνει? Θα δειξει η ιστορια με ποιον θα σπαμε πλακα εγω παντως δεν πηγα να σωσω την Ελλαδα.Εγω επαγγελματιας ψευτης δεν θα γινω ποτε.Γκε-γκε.