Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δώδεκα εικαστικοί καλλιτέχνες σε θεματική έκθεση στο Κόκκινο Σπίτι της Χαλκίδας.



Toυ Θανάση Τοτόμη

Δώδεκα εικαστικοί καλλιτέχνες παίρνουν μέρος με έργα τους,    σε έκθεση με θέμα ΄΄Μορφές στο Φως΄΄, που θα  πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα από την 1η έως τις 6  Οκτωβρίου, στους εκθεσιακούς χώρους του Κόκκινου Σπιτιού.

Πρόκειται για την εικαστική ομάδα εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ Ευβοίας, οι οποίοι συμμετέχουν  με έργα ζωγραφικής, βυζαντινής αγιογραφίας, φωτογραφίας, κολάζ, μικρογλυπτικής και κατασκευών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 8 μμ και η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε μέρα από τις 6.30 έως τις 10.30μ.μ.

Το Σαββατοκύριακο οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 11πμ έως 2μμ και 6.30 έως 10.30μμ

Στα πλαίσια της έκθεσης την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 8μμ θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Η αιχμαλωσία του φωτός» από τον Αντώνη Αντωνίου, δρ αστροφυσικής του πανεπιστημίου Αθήνας, σε συνεργασία με την Εστία Γνώσης Χαλκίδας.

Στην έκθεση παίρνουν μέρος με έργα τους οι Μαρία Αργύρη, ζωγραφική - αγιογραφία, Αιμιλία Βασιλάκη, κατασκευές, Παναγιώτης Βερβέρης,  ζωγραφική, Αργυρώ Γιαννακάρα, κολάζ - κόσμημα, Δωροθέα Γιαννούκου, αγιογραφία, Κατερίνα Κακαβά, κόσμημα, Ευαγγελία Λιάκου, ζωγραφική, Τάσος Μιχαηλίδης, ζωγραφική - μικρογλυπτική, Καίτη Πανάγου, ζωγραφική, Μαρία Σκαρλάτου, κατασκευές - μικτή τεχνική, Κατερίνα Τσοκανά, ζωγραφική και Αντώνης Χαϊδούτης, φωτογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες στις διευθύνσεις http://eikastikhelmeevoias.weebly.com, www.scoop.it/t/gredu/p/4008309488/-, http://sco.lt/6AzTjl

Δεν υπάρχουν σχόλια: