Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.


Σε δημοσκόπηση της GPO για το NEWPOST που διεξήχθη στο διάστημα 8-14 /1/2014 και αφορά  το Υπόλοιπο Αττικής δημοφιλέστεροι στην προτίμηση του κόσμου έρχονται οι Βουλευτές  Αλέξης Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) , Χαΐκάλης Παύλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) και Οικονόμου Βασίλης (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ).


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας παραθέτω σχόλιο της εφημερίδος «Ακρόπολις» και σεις φέρτε άλλα 1000 ακόμα γκάλλοπς και από GPO και από ΣΑΜΑ-RASS κι από όπου θέλετε, σχετικά με το ποιούς προτιμούν οι πολίτες του Ν. Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελληνική επικράτια. Σταματήστε πιά τις «φτιαγμένες/μαγειρεμένες» δημοσκοπήσεις. Τα ανοίξαμε τα μάτια…
«…Δημοσκόπος με πολύ μεγάλη εμπειρία έλεγε: «Διέκοψα την έρευνα που έκανα γιατί έδειχνε στην περιφέρεια Αττικής πρώτη παράταξη την Χρυσή Αυγή. Αφού δεν θα την αγόραζε κανένα κανάλι είπα στους συνεργάτες μου να την διακόψουν». Το συγκεκριμένο γκάλοπ έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες κι έχει ενσωματώσει τις νέες προφυλακίσεις των 3 ακόμα βουλευτών της αλλά και τις υποθέσεις διαφθοράς που άνοιξε η δικαιοσύνη…»

Πείτε τώρα τα δικά σας….


Γλάρος Αρμενιστής