Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(7/3/2014)
  

Ο Υπουργός Χρυσοχοΐδης επιβεβαίωσε το ρόλο του ως ένας ακόμα εξυπηρετητής των μεγάλων εργολαβικών συμφερόντων της διαπλοκής.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του -αποκλεισμένου από 8 σταθμούς διοδίων- Δήμου Ωρωπού σφύριζε προκλητικά, αδιάφορα και περιφρονητικά.
Σφύριζε τον ίδιο σκοπό που σφυρίζουν όλοι αυτοί που κυβερνούν 4 χρόνια τώρα, αυτοί που ξεπουλάνε τη χώρα, διαλύουν την κοινωνία, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας.

Ο κόσμος πια τους έχει καταλάβει! Ίσως να τους κατάλαβαν επιτέλους και κάποιοι από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της κοινωνίας του Ωρωπού, που μέχρι πρότινος τους σιγοντάριζαν.


Ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι κυβερνήσεις των μνημονίων και της διαπλοκής;
Πόσο ενδιαφέρονται για τις ανάγκες και τα προβλήματα της κοινωνίας;
Πόσο σέβονται το δημόσιο πλούτο, μέρος του οποίου είναι και οι εθνικοί μας δρόμοι;


Από σας και την παρέα σας κ. Χρυσοχοΐδη περιμένουμε μόνο ένα πράγμα:

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ…ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ

Η Κοινωνία του Δήμου Ωρωπού βρίσκεται σε ανένδοτο αγώνα διαρκείας.


Καλούμε τον κόσμο στις επερχόμενες τριπλές εκλογές, με τη συμμετοχή και την ψήφο του, να στείλει στα κόμματα της συγκυβέρνησης, στους συμμάχους και στις εφεδρείες τους, ένα ηχηρό, καθοριστικό μήνυμα:

ΩΣ ΕΔΩ...ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ…!

…για να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα, να αναπνέουμε ελεύθερα, να ονειρευόμαστε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.


Εμείς, η Συνεργασία Πολιτών για Δημοκρατική Μαχητική Αυτοδιοίκηση, αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση όλων των κοινωνικών αγαθών που ανήκουν δικαιωματικά στους δημότες Ωρωπού, όπως οι ελεύθεροι δρόμοι χωρίς διόδια, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην αξιοπρεπή διαβίωση των συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: