Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑTTΙΚΗΣ

Τις νέες δημοτικές αρχές της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε να επισκέπτεται ο Βουλευτής Αττικής και Επικεφαλής του «Δημοκρατικού Συνδέσμου», Βασίλης Οικονόμου, επιδιώκοντας την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας σε κάθε πόλη της Αττικής.
Η αρχή έγινε με τους Δημάρχους Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά και Σαρωνικού, Γιώργο Σοφρώνη, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου επισκεπτόμενος το Λαύριο και την Ανάβυσσο αντίστοιχα. Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν οι αναπτυξιακές προοπτικές που ανοίγουν και για τους δύο Δήμους μετά την θετική εξέλιξη στο ζήτημα της επέκτασης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λαύριο και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να αξιοποιηθεί πλήρως η ευκαιρία που δίδεται στις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα οι δύο Δήμαρχοι παρουσίασαν στον Βουλευτή τις προτάσεις για την πορεία των πόλεών τους την επόμενη πενταετία, τα προβλήματα που υπάρχουν όπως είναι το αποχετευτικό για την παραλιακή ζώνη του Δήμου Σαρωνικού και τα προβλήματα στην συγκοινωνιακή διασύνδεση των περιοχών των δύο Δήμων.
Ο Βασίλης Οικονόμου δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό των νέων δημοτικών αρχών όπως κάνει με σταθερότητα όλα τα χρόνια που εκπροσωπεί την Περιφέρεια Αττικής στη Βουλή και θα προωθεί κάθε δίκαιο και εύλογο αίτημα που μπορεί να ενισχύσει την αναπτυξιακή τους προοπτική, θα διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και θα ανταποκρίνεται στο αίτημα της κοινωνίας για ένα καλύτερο μέλλον

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο Θωμά θα έρθει;