Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή πίτας Αθλητικού Συλλόγου Καπετάν Λιάπης


 ΚΑΠΕΤΑΝ Ι. ΛΙΑΠΗ 02 Τ.Κ.32011   ΤΗΛ.6942405650 Οινόφυτα Βοιωτίας


                                                                                                                                                                               26  Φεβρουαρίου 2015
                                                                          
                                                                        Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Βιβλιοθήκης Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β και του Αθλητικού Συλλόγου Οινοφύτων «Καπετάν Ιωάννης Λιάπης».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Στην κοπή συμμετείχαν οι μαθητές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Βιβλιοθήκης, αθλητές και γονείς του Αθλητικού Συλλόγου. Επίσης, παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Τανάγρας κα Γωγώ Καμπιώτη, ο κ. Καμινιώτης Ιωάννης ενώ ο Δήμαρχος Τανάγρας χαιρέτησε την εκδήλωση μέσω επιστολής του.  
Κατά τη διάρκεια της κοπής ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Οινοφύτων «Καπετάν Ιωάννης Λιάπης» κ. Αναστάσιος Λιάπης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου που υλοποιήθηκαν και στις μελλοντικές δράσεις. Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας κ. Σερετίδης Ιωάννης αναφέρθηκε στα τμήματα του Συλλόγου Πάλης, Άρσης Βαρών και Σκοποβολής. Επιπλέον ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις παροχές προς τους αθλητές αλλά και τις επιτυχίες και διακρίσεις της ομάδας. Παράλληλα παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό από τις αθλητικές συμμετοχές από αγώνες του Συλλόγου. Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο αθλητής Λιακόπουλος Πάρις. Ο πρόεδρος του Συλλόγου παρέδωσε ένα tablet στον τυχερό αθλητή.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή όλων στις εκδηλώσεις. Η παρουσία σας μας δίνει θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.




            

Δεν υπάρχουν σχόλια: