Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Από επιτυχία …..σε επιτυχία οι παλαιστές του Α.Σ. Καπετάν Ιωάννης Λιάπης .




Τα Οινόφυτα αγαπούν τη πάλη και σε κάθε διοργάνωση της ομοσπονδίας πάλης το αποδεικνύουν κατακτώντας  τις πρώτες θέσεις . Έτσι στις 05 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο της Ζοφριάς στα Άνω Λιόσια δεν μπορούσαν να απουσιάζουν οι παλαιστές του Συλλόγου μας.
Ο αθλητικός σύλλογος «Καπετάν Ιωάννης Λιάπης» σημείωσε πολλές επιτυχίες, δείχνοντας  για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και προπόνησης για τη συμμετοχή στους αγώνες.  Οι αθλητές μας αγωνίσθηκαν με πάθος και επιμονή ώστε να καταφέρουν να διακριθούν και να κατακτήσουν επάξια τις  πρώτες θέσεις. Στους πολλαπλούς αγώνες που έδωσαν στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα οι αθλητές σάρωσαν τα μετάλλια και δείχνουν πανέτοιμοι για τα νέα πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν το 2016.         
     Με ιδιαίτερη μαχητικότητα ο Οικονομίδης Γεώργιος κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του εκτελώντας λαβές υψηλού επιπέδου και επάξια να κατακτήσει τη πρώτη θέση στο βάθρο. Στους ίδιους αγώνες αγωνίσθηκε και ο αθλητής Δάβρης Ιωάννης ο οποίος  κατάφερε να κερδίσει με ιδιαίτερη άνεση τους αντιπάλους του και να διακριθεί κατακτώντας την υψηλότερη θέση στο βάθρο. Ο Μπαϊρακτάρης Πέτρος ο βρέθηκε στη δεύτερη θέση.        
    Τα μετάλλια  που κατέκτησαν οι παλαιστές των Οινοφύτων είναι τα εξής:
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ
 Οικονομίδης Γεώργιος ,  Δάβρης Ιωάννης

ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
1.Μπαιρακτάρης Πέτρος,
2. Μαζιλού Ρομπέρτο, 
3.Ρούσεβ Χρήστος,
4. Μέρε Αρμάντο,
5.Λιακόπουλος Δημήτρης,
6. Κολώνιας Κων/νος,
7. Μπιλάλι Σέρτζιο,
8.Ανδρέου Αγγελος
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ
1.Λίκα Ρόμπι,
2. Κρητικός Ιωάννης
3. Λιακόπουλος Πάρης,
4. Τσόντρι Ζεν,
5.Μέρε Γκεριόλ
6.Παπάρας Δημήτρης,
    Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θέλει για μία ακόμη φορά να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές  που επάξια εκπροσώπησαν το σύλλογο σε αυτή την αθλητική διοργάνωση. Σε αυτές τις επιτυχίες καταλυτικό ρόλο έχουν οι  καθηγητές φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στην πάλη ο κ. Σερετίδης Ιωάννης και ο κ. Τσιλιλής Αθανάσιος οι οποίοι καθημερινά μεταλαμπαδεύουν τα μυστικά της πάλης στους αθλητές των Οινοφύτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια: