Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο της Μονάδας Αντιμετώπισης Κινδύνων Ιπποκρατείου Πολιτείας (Μ.Α.Κ.Ι.Π)



Ιπποκράτειος Πολιτεία , 20/11/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εθελοντές της Μ.Α.Κ.Ι.Π.  ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου 2016. Όλοι μαζί συμβάλαμε στην ευόδωση του στόχου διατήρησης του πράσινου πνεύμονα της Πάρνηθας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εμπλεκόμενους φορείς όπως το Πυροσβεστικό Σώμα, την Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Αττικής, τον Δήμο Ωρωπού και ειδικότερα τον Δήμαρχο Ωρωπού και
τον Αντιδήμαρχό Αφιδνών, για την άψογη συνεργασία μαζί τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις εθελοντικές ομάδες και ιδιαίτερα την Πολ. Προστασία Αφιδνών, τους Φίλους του Δάσους, τους Εθελοντές Κρυονερίου, τους Εθελοντές Δήμου Ωρωπού, Αγίου Στεφάνου, Ροδόπολης, Εκάλης, Ανοίξεως, Βαρυμπόπης, Ολυμπιακού Χωριού και Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Αυλώνος. Πιστεύουμε ότι πέρα από τη διατήρηση του φυσικού κάλους, σφυρηλατούμε και μια υγιέστερη νοοτροπία ως υπεύθυνοι πολίτες.

Προσβλέπουμε σε συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με όλους εσάς για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το μαγικό τοπίο στο οποίο ζούμε αλλά και για να χτίσουμε μια καλύτερη κοινωνία πολιτών!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους κατοίκους που σεβάστηκαν την περιοχή αλλά και μας βοήθησαν με τις περιπολίες τους όταν η επικινδυνότητα ήταν πολύ υψηλή, να κρατήσουμε την περιοχή μας για άλλη μια χρονιά πράσινη και ζωντανή.

Για μια ακόμη περίοδο αποδείχθηκε ότι με αρμονική συνεργασία και διάθεση προσφοράς, αντιμετωπίζονται και τα πιο δύσκολα εμπόδια, όπως αυτά της έλλειψης πόρων και πολλά άλλα. 

Οι εθελοντές της Μ.Α.Κ.Ι.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: