Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στις Παλιές Φυλακές ΩρωπούΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Ωρωπού τιμώντας τα «43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ», συνδιοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία με την υπέροχη Δήμητρα Γαλάνη, το Σάββατο 29 Ιουλίου, ώρα 21:30 στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.

H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα 2ωρο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.
Με την μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.
Καλεσμένος της στις παραστάσεις αυτές ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ «Το Βαλς των χαμένων μετά» σε στίχους Νίκου Μωραίτη.
Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία χρόνια: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα),  Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα),  Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα),  Σπύρος Μάνεσης (πιάνο),  Στέλιος Προβής (μπάσο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: