Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Εντυπωσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Μπέσκα".

 Εντυπωσίασε με την παρουσίαση του αφηγηματικού Δρώμενου "Αρβανίτικος Αρραβώνας - Το σημάδι", ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλάμου Αττικής "Μπέσκα". 

Ο Σύλλογος συμμετείχε στην 2η μέρα Πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής που πραγματοποιήθηκε στις Αχαρνές την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην κατάμεστη πλατεία Αγ. Βλασίου. Την συγκεκριμένη μέρα πραγματοποιήθηκε η 2η Συνάντηση Αρβανιτών Ανατολικής Αττικής, στην οποία συμμετείχαν χορευτικές ομάδες από τους Δήμους Αχαρνών, Μαρκοπούλου, Λαυρεωτικής, Σαρωνικού, Παιανίας και Ωρωπού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ.Φιλίππου σε ανακοίνωση συμπεριέλαβε το δρώμενο του Συλλόγου στις ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης.
Εκτός από πλήθος κόσμου και τον Αντιπεριφερειάρχη, παραβρέθηκαν ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου, οι Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής κ. Ιωάννης Δέδες και κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ιωάννα Τσούπρα κά.

*Οι φωτογραφίες είναι από την διαδικτυακή σελίδα του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: