Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το υπόμνημα του Δημάρχου για το χαράτσι στον Προϊστάμενο της Δ.Ε.Η. Ωρωπού.


Προς
Διευθυντή Υποκαταστήματος ΔΕΗ Ωρωπού


Αξιότιμε κ. Μπερτόλη,
Με το παρόν υπόμνημα θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το χαράτσι στα ακίνητα που επιβάλλεται δια μέσου της ΔΕΗ. Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι παράνομο και άδικο για το σύνολο της κοινωνίας μας. Γι’ αυτό και πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφευχθεί η διακοπή ρεύματος σε οποιαδήποτε οικογένεια ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και αδυνατεί να πληρώσει το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, που επέβαλλε με τον πλέον βάρβαρο τρόπο η κυβέρνηση.

Γνωρίζοντας τις κοινωνικές σας ευαισθησίες και το σπουδαίο έργο που επιτελείτε διαχρονικά, σας παρακαλούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αψηφήσετε οποιαδήποτε άνωθεν εντολή, στηρίζοντας έμπρακτα όλους όσους έχουν πραγματικές ανάγκες. Η υπεύθυνη στάση σας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα σήμερα που πλήττονται χιλιάδες νοικοκυριά και αρκετοί πλέον συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν το φόβο της ανεργίας όλο και πιο έκδηλα.


Έχοντας συναίσθηση των δύσκολων συνθηκών που διαμορφώνονται στις μέρες μας, παρακαλούμε να χρησιμοποιηθεί κάθε δυνατό μέσο ώστε να μη διακοπεί το ρεύμα σε κανέναν δημότη. Η στήριξη των συμπολιτών μας είναι η πιο δίκαιη απόφαση που θα μπορούσε να παρθεί ποτέ. Και αυτή ζητάμε να γίνει σεβαστή από όλους.
 
Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Οικονομάκος


1 σχόλιο:

http://apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com/2012/02/blog-post.html είπε...

ετοιμη η αποστολη για τη χαγη.....