Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Βασίλης Λέκκας: Απαντητική επιστολή προς ΑΡΜΕΝΙ ΑΥΛΩΝΑΣ



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
24/4/2016

ΑΠΟ:  Λέκκα Βασίλη                                                    ΠΡΟΣ:  armeni avlonas
           


ΘΕΜΑ:  «Ενημερωτική απάντηση σε ανάρτηση από armeni avlonas Τετάρτη 20 Απριλίου 2016»


Διαβάζοντας την ανάρτησή σας 20/4/2016 η οποία αναφέρεται στο όνομά μου καθώς επίσης και το σχόλιο από το συνήγορό σας που απαιτεί εξηγήσεις έχω να σας πω τα παρακάτω:
1.      Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω σε άτομα με μάσκα ανωνυμίας
2.      Με αναφέρεται φίλε και φίλτατε, λέξεις σοβαρές και με νόημα τις οποίες δεν αποδέχομαι από άτομα χωρίς όνομα.  (Οι φίλοι μου είναι επώνυμοι  με θάρρος και φανεροί για την γνώμη τους).
3.      Στο κείμενό σας παρουσιάζεστε ότι γνωρίζετε την απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.  Δεν αναφέρεστε όμως στο σύνολό της που έχει και την απάντηση που ζητάτε το πώς δηλ. πρέπει να γίνουν οι εκλογές.  Εκτός αν δεν έχετε καταλάβει τι έχετε διαβάσει. 
Παρόλα αυτά έχω να σας πω για τις εκλογές του
Αναγκαστικού  Συνεταιρισμού Αυλώνα ότι πραγματοποιήθηκαν νόμιμα εντός του Ιανουαρίου του 2016.
Έγιναν σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και οι συμμετέχοντες υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εκλογείς που συμμετείχαν με δικαίωμα ψήφου είχαν τουλάχιστον το 1/3 μιας συνεταιριστικής μερίδας ή εκπροσωπούσαν πλείονες κατόχους κλασματικών ποσοστών που το άθροισμα αυτών (ποσοστών) να ισούται τουλάχιστον με το 1/3 μιας συνεταιριστικής μερίδας.
Τέλος εάν είσαστε μέλος του Συνεταιρισμού και νομίζετε ότι κάτι δεν έγινε σωστό στις εκλογές ή έχετε στοιχεία για κάτι μη νόμιμο μπορείτε να προχωρήσετε στη δικαιοσύνη και να μην κρυβόσαστε πίσω από την δύναμη της ανωνυμίας  και του διαδικτύου.




Λέκκας Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: