Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Νεκτάριος Καλαντζής: "Συνεχίζουμε μαζί για την αλλαγή"

  • Επειδή σ' αυτό το blog στηρίζουμε του νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική στα δημοκρατικά κόμματα (ειδικά όταν έχουμε προσωπική άποψη γι αυτούς).
  • Επειδή πιστεύουμε στο σπάσιμο των κατεστημένων, ειδικά στα παλιά κόμματα, για το καλό του τόπου, δημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο του υποψήφιου για την ΝΟΔΕ Αν. Αττικής, νέου επιστήμονα Νεκτάριου Καλαντζή και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!


Συνεχίζουμε μαζί για την αλλαγή
  
Με αφορμή τις εκλογές της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη νέων προέδρων και μελών ΔΣ των Τοπικών Επιτροπών της ΝΔ, όπως και συνέδρων στην Ανατολική Αττική, ο κόσμος της μεγάλης παράταξης αποφάσισε μαζικά και δυναμικά να προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Σε ορισμένες περιοχές έγινε αλλαγή προσώπων, ενώ σε άλλες επανεκλέχθηκαν άξια στελέχη της ΝΔ.
Με γνώμονα το καλό της παράταξης, προχωράμε ενωμένοι, με σύμμαχό μας τις νέες Δημοτικές Επιτροπές που προέκυψαν , την ΟΝΝΕΔ, όπως και τους θεματικούς εκπροσώπους τους κόμματος που θα εκλεγούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Στόχος όλων μας είναι να μεγαλώσουμε το κόμμα και όχι να το συρρικνώσουμε, για αυτό δεν περισσεύει κανείς την επόμενη μέρα.
Να προχωρήσουμε μαζί.
Εμείς, συνεχίζουμε ενωμένοι και όχι διχασμένοι για το συμφέρον της παράταξης, με φρέσκες ιδέες και όρεξη για σκληρή δουλειά, συνεργαζόμαστε από κοινού και για να περάσουμε όλοι μαζί στο αύριο με τη ΝΔ δυνατή, ως τη μόνη εγγυήτρια δύναμη για τη χώρα.
Νεκτάριος Καλαντζής
Οικονομολόγος, Κοινωνιολόγος
Υπ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ανατολικής Αττικής
Γιάννης Σχίζας
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Υπ .θεματικός εκπρόσωπος του τομέα Αγροτικού-Σύνεδρος