Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ολοκλήρωση παραλαβής εξοπλισμού Τοπικής Μονάδας Υγείας Δήμου Ωρωπού.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ολοκληρώθηκε εχθές η παραλαβή του εξοπλισμού των δημοτικών ιατρείων. Όπως έχει ανακοινωθεί από την Δημοτική Αρχή, το κτίριο που έχει διαμορφωθεί για την εξυπηρέτηση της Τοπικής Μονάδας Υγείας του Δήμου Ωρωπού θα παραδοθεί στην 1η Υ.ΠΕ και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς, με την παραλαβή του ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, στο σύνολό τους.

Με την τοποθέτηση του πλήρους οδοντιατρικού τμήματος (τελευταία τοποθέτηση του εργαστηρίου), είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της παραλαβής όλων των εξοπλιστικών συστημάτων στην μονάδα μας. Με την προσθήκη και των αντίστοιχων εγκρίσεων- πιστοποιήσεων, που απαιτήθηκαν από την προϊστάμενη αρχή, της πυροσβεστικής και των ηλεκτρολόγων εγκαταστατών, η μονάδα είναι έτοιμη να λειτουργήσει. 
Η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, που πρέπει να ακολουθηθεί, θα γίνει μετά το Πάσχα, ξεκινώντας έτσι κάποια τμήματα να λειτουργούν.
Να θυμίσουμε στους δημότες μας, πως τα τμήματα που θα λειτουργούν είναι:
ΠΛΗΡΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ
Η Δημοτική Αρχή είναι σε καθημερινή επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και παρέχει πλήρη υποστήριξη, σε οτιδήποτε απαιτείται, προκειμένου να λειτουργήσει η Δημοτική Μονάδα Υγείας, το συντομότερο δυνατό. Επίσης ενεργούμε στην κατεύθυνση, έτσι ώστε και άλλες ειδικότητες να πλαισιώσουν την μονάδα υγείας μας στο μέλλον.
Τέλος, τονίζουμε ότι η λειτουργία της Τοπικής Μονάδας Υγείας στον τόπο μας είναι ένα έργο πνοής, το οποίο πολλοί οραματίστηκαν αλλά για πολλούς λόγους δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν. Και επειδή ακριβώς είναι ένα έργο πνοής για όλους τους δημότες, οικιστές και επισκέπτες του Δήμου μας, ας προσπαθήσουμε να μην το ευτελίζουμε και να το θυσιάζουμε στον βωμό της μικροπολιτικής. 

Από το γραφείο Τύπου


του Δήμου Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια: