Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Με διάθεση για χιούμορ.

Η σοβαρότητα του θέματος του βιολογικού καθαρισμού έχει σχολιαστεί και αναλυθεί από εμένα, αλλά και από άλλους καθ΄ύλιν αρμόδιους, αρκετές φορές και θα συνεχίσει να αναλύεται μέχρι την υλοποιήση του. 
Με την κρίση στην οικονομία να μας προκαλεί φόρτιση αποφάσισα να δημοσιεύσω το κείμενο φίλης αναγνώστριας γραμμένο με δόση χιούμορ και αντικείμενο τον βιολογικό:

Της Θεοδότας. 
"Αγαπητοί μου συμπολίτες σας παρουσιάζω μια πρόταση που σίγουρα δεν έχετε σκεφτεί. Μια πρόταση που θα ομορφύνει την περιοχή μας και θα φέρει λεφτά στον Δήμο!!

Οι βιολογικοί καθαρισμοί, λοιπόν, ανεξάρτητα απ΄ το πού θα γίνουν οι χωροθετήσεις μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην πολιτιστική, τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου!!
Δείτε τους παρακάτω τρόπους:
  • Οι εγκαταστάσεις θα παράγουν νερό το οποίο θα εμφιαλώνεται και θα διατίθεται στην αγορά ως επιτραπέζιο.
  • Οι εγκαταστάσεις θα δέχονται επισκέπτες με εισιτήριο και ειδικός τεχνικός θα τους ξεναγεί στις διάφορες φάσεις επεξεργασίας των λυμάτων.
  • Θα παράγεται βιοαέριο το οποίο θα πωλείται στις βιομηχανίες σαν οικολογικό καύσιμο.
  • Πάνω από τον βιολογικό θα λειτουργεί αναψυκτήριο με φυσικούς χυμούς εμπλουτισμένους με νερό βιολογικού!!
  • Το νερό μπορεί να πωλείται σε χαμηλή τιμή σε ιδιοκτήτες πισίνων αλλά και να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδότηση δημοτικού κολυμβητηρίου Ολυμπιακών διαστάσεων.
  • Τέλος αν η παραγωγή νερού είναι σε επαρκείς ποσότητες, κάτι στο οποίο μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, θα γεμίσει τον Ασωπό που δεν θα αποτελεί πια ξεροπόταμο . Έτσι, ειδικά ποταμόπλοΐα θα μπορούν να κάνουν μίνι κρουαζιέρες από τις όχθες του Αυλώνα μέχρι την παραλία της Σκάλας και φυσικά θα γίνουν δεκάδες river bar και θα διεξάγονται river parties με πολιτιστικά δρώμενα (όπως στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Καστοριά). 
Συμπολίτες μου ενεργοποιηθείτε!!!"

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑ

ευρυνόμη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ευρυνόμη είπε...

Το Ξεμάτιασμα ;
evrinomi.blogspot.com

Άννα-Μαρία Τσαρουχά είπε...

Ανώνυμε Ο χαρακτηρισμός ψευτης δεν μπορεί να ισχύει αφού δεν υπάρχει επίσημα διαψευση από κανέναν!

Ανώνυμος είπε...

APO XALKIS |
Αγαπητοί φίλοι, Αυλωνίτες και Αυλωνιτισες
Αποδείχθηκε ότι τα τελευταία χρόνια στον ΑΥΛΩΝΑ κάποιοι λειτούργησαν για το προσωπικό τους συμφέρον κάποιοι άλλοι για να κάνουν καριέρα και άλλοι για τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους ξεχνώντας τα δικά μας. Έτσι επικράτησε η διαπλοκή, η διαφθορά, η αδιαφάνεια, το ρουσφέτι, η σπατάλη. Κάποιοι κέρδισαν καρέκλες και χρήμα.
Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου. Τα ζούμε και τα συζητάμε χρόνια στις παρέες μας και στα καφενεία.
Την μεγαλύτερη ευθύνη πιστεύω να την είχαν όποιοι επικεφαλής.

Ανώνυμος είπε...

APO XALKIS

Η κριτική πάντα ενοχλούσε τους δημάρχους, ιδίως όταν ήταν οξεία. Ταυτόχρονα, ένα ισχυρό επικοινωνιακό τοπικό σύστημα στον Αυλώνα βασισμένο σε μικροπολιτικές συνταγές προσπαθούσε πάντα να κάνει το μαύρο άσπρο, επιχειρώντας να…αποκρύψει οτιδήποτε που εξέθετε το ίματζ του δημάρχου Σύρμα Αγγελή.. Τα έχουμε ζήσει εδώ στον Αυλώνα, ιδίως όσοι βρεθήκαμε να στοχοποιούμαστε για την κριτική μας σε πράξεις ή παραλείψεις δημοτικών αρχών.
Δεν μας απάντησε όμως ποτέ ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνα Σύρμας Αγγελής γιατί τον ενοχλούσε η Κριτική;
Αφού τα οκτώ χρόνια που Διοικούσε τον Αυλώνα ποτέ δεν υλοποίησε το προεκλογικό του πρόγραμμα. Γιατί λοιπόν εκνευρίζεται με την κριτική που του γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

poso xamena ta exoyn kapioi politikoi karagkiozides na fernoyn to kosmo apo tosarantari na tsakothei me toys sykaminaioys.afoy to sarantari to ekapse o dimarxos opos kai to ergo.bai bai viologikos logo megalis anikanotitas.

Ανώνυμος είπε...

h sosti topothetisi gia to biologiko itan toy giasemaki.makria apo to spiti moy kai opoy na nai.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΠΠΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.ΣΕ ΕΙΔΑΝΕ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ??ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΟΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ….. ΟΙ ΚΑΤΩΘΟΙ:
1)ΤΣΕΚΡΕΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2)ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3)ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
4)ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
5)ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΚΑ
6)ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
7)ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
8)ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ‘ΟΡΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ’ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΨΗΛΑ….!ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ….

Ανώνυμος είπε...

NTENIS |
ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΡΜΑ ΑΓΓΕΛΗ ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΓΑΡΓΑΡΑ..ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΧΟΡΟ.

Άννα-Μαρία Τσαρουχά είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΠΠΑ.
http://oroposavrio.blogspot.com/2011/10/blog-post_21.html