Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ.




ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΩΣ ΠΕΜΠΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κο ΠΡΟΜΠΟΝΑ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ  ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ:




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                         Αθήνα, 05 - 06 -2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                            Αριθμ. Πρωτ. οικ. 110272
Λεωφ. Συγγρού 15-17
Τ.Κ. 117 43 Αθήνα
Τηλ. 213 2063532, 2132063775
fax: 213 2063533
e-mail : ssona@patt.gov.gr
Συνεδρίαση 21η

Πρόσκληση μελών Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα γίνει στις 11/06/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου  Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού), με τα παρακάτω θέματα Ημερησίας Διατάξεως:
1.    Επικύρωση πρακτικών 14ης και 15ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2013.

2.    Έγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για το έργο «ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ  ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης)

3.    Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 65/2013 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου  «Διατάξεις Πρόσβασης ΑΜΕΑ».
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

4.     Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της εταιρείας “ΜΟΝΟΤΕΖ ΑΒΕΕ” για την επαναλειτουργία της εγκατάστασης πρώην ΧΥΜΑ Α.Ε., στη θέση Συρί στο Θορικό Λαυρίου.
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων μίας (1) μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα ισχύος ≤1 MW, της εταιρείας «ΓΑΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΝΝΕΑ ΕΠΕ», στη θέση «ΜΑΝΔΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ» ή «ΤΣΟΥΜΠΑ» στο Δήμο Ωρωπού της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

6.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων μίας (1) μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα ισχύος ≤1 MW, της εταιρείας «ΓΑΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΝΝΕΑ ΕΠΕ», στο Ο.Τ. 1042, Τμήμα 3 του οικοπέδου 03β, του ΒΕΠΕ Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής της Περιφέρειας Αττικής.
     (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

7.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά την τροποποίηση της απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων της Βιομηχανίας παραγωγής κακάο, σοκολάτα και ζαχαρωδών προϊόντων «ΙΟΝ Α.Ε.» στην οδό Ελ. Βενιζέλου 69 στην περιοχή Νέο Φάληρο του Δήμου Πειραιά, λόγω τροποποιήσεων / εκσυγχρονισμού της μονάδας.
     (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)


 8.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τροποποίηση Π.Ο., κατόπιν μηχανολογικού εκσυγχρονισμού – (προσθήκης κατ’ επέκταση ισογείου, και μεταφορά των δεξαμενών διαλυτών, σε νέο δεξαμενοστάσιο το οποίο έχει κατασκευαστεί και έχει δηλωθεί για τακτοποίηση με το Ν. 4014/2011, και βρίσκεται πλησίον του ρέμματος Μαύρη Ώρα Ασπροπύργου) της υφιστάμενης δραστηριότητας “εργοστάσιο παραγωγής τυποποίησης και συσκευασίας μελανιών και χρωμάτων” της εταιρείας “ΝΤΡΟΥΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ” που βρίσκεται στην οδό Μεγαρίδος στη θέση: Καλλιστήρι Ασπροπύργου.
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

9.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) στα πλαίσια ανανέωσης – τροποποίησης ΑΕΠΟ της δραστηριότητας ασβεστοποιίας (δυο εγκαταστάσεις – εργοστάσια σε ένα γήπεδο) της Κ. ΡΑÏΚΟΣ Α.Ε. και Κ. ΡΑÏΚΟΣ Ασβεστοποιία & Σια Ο.Ε. που βρίσκεται στη Θέση Τζαβερδέλλα στον Ασπρόπυργο Αττικής.
     (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

10.  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Λειτουργία υφιστάμενης πτηνοτροφικής μονάδας ωοπαραγωγικής κατεύθυνσης δυναμικότητας 30.000 θέσεων, των Μανώλη Χαράλαμπου, Μελέτιου και Βασίλειου, καταγραφή υφιστάμενης γεώτρησης και νομιμοποίηση αυθαίρετων κτιριακών εγκαταστάσεων, στην περιοχή Εριμοκκλεισίδι ή Αγ. Λουκάς ή Τούτουλη του Δήμου Μεγαρέων Π.Ε. Δυτικής Αττικής»
     (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)




                                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


                     ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ                                                   

1. κ. Σγουρό Ιωάννη                                       
    Περιφερειάρχη Αττικής
2. Αντιπεριφερειάρχες Περιφέρειας Αττικής
3. Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής        
4. Νομική Υπηρεσία                                       

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:                                                                
1. Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής
2. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
3. Γραφεία κ.κ. Δημάρχων Δήμων Περιφέρειας Αττικής
4. Μ.Μ. Ενημέρωσης (δια του γραφείου τύπου Περιφέρειας Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: