Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Με αφορμή την απόφαση της ΔΗ.Σ.Ω

Οι δυνατότητες για επιλογή ήταν δύο..."Όραμα Δημιουργίας" ή "Δυναμική Πολιτεία". 
Το " Όραμα Δημιουργίας" τρία χρόνια μετά και λίγο πριν τις εκλογές βρίσκεται αντιμέτωπο με την ώρα του απολογισμού...
 Ποιες ήταν οι επιτυχίες της παράταξης της σημερινής δημοτικής Αρχής?
Με μια μικρή πρώτη ματιά
  •  Έργα υποδομής σε εμβρυικό στάδιο (βιολογικοί καθαρισμοί, περιβαλλοντικό πάρκο κ.α).
  •  Έλλειψη κοινωνικής πολιτικής,το πιο σημαντικό κομμάτι της διοίκησης του Δήμου στους καιρούς που ζούμε. (Αλήθεια σε τι φάση βρίσκονται οι δράσεις του κοινωνικού παντοπωλείου- φαρμακείου της ΜΚΟ "Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα"?).
  •  Καταγγελίες από την αντιπολίτευση και τοπικά μέσα επικοινωνίας για οργασμό απευθείας αναθέσεων και σπατάλες.
  •  Ακόμα και η μεταφορά των μαθητών στο σχολεία ανάγεται σε μείζον ζήτημα κάθε χρόνο.
  •  Αποχωρήσεις και μια διαγραφή σημαντικών στελεχών της παράταξης σχεδόν σε κάθε δημοτική κοινότητα...δείγμα της έλλειψης συνεννόησης και συνεργασίας...
  •   Όσο για τα πιθανά οφέλη για τον τόπο μας που θα περίμενε κανείς από την κυβέρνηση της Ν.Δ λόγω του "γαλάζιου" της Δημοτικής Αρχής δεν ήρθαν ποτέ...Με την ανάπτυξη στον Δήμο Ωρωπού να παραμένει όνειρο. 
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ένα πολιτικό πρόσωπο όπως είναι ο επικεφαλής της "Δημοτικής Συνεννόησης για τον Ωρωπό" έπρεπε από τις δύο προτάσεις να στηρίξει την υπεύθυνη επιλογή για το μέλλον του Ωρωπού...και αυτό έπραξε.    

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο,το Γαλαζιο της Δημοτικης Αρχης ηταν δουλεια του "Κολοτουμπα"που στηριξε το 2010 ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ γατι ηξερε οτι ειναι λιγος και οτι ευκολα εξοστρακιζεται ενω αντιθετα ο συνδυασμος των κκ ΛΙΤΣΑ=ΡΟΥΣΣΗ θα παρουσιαζαν εργο και αντε μετα να βρεθει αντιπαλος να τους ανταγωνισθει,θα κερδιζαν και τις επερχομενες εκλογες περπατωντας.Εαν αυτα που σας αναφερω τα θεωρειται υπευθυνη σταση Πολιτικου Ανδρος τοτε ειμασθε αξιοι της μοιρας μας.Αυτους τους Πολιτικους Νανους πρεπει να τους στειλουμε στο χρονοντουλαμπο της ιστοριας.Πολιτικη με υπολογισμους μας οδηγησαν εδω, "ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ"??????????

Ανώνυμος είπε...

Βρε καραμήτρο αυτόν τον Οικονόμου παλεύετε εδώ και 15 χρόνια να τον στείλετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αντιθέτως 6 φορές σας έχει στείλει αυτός για βρούβες !!!!!!
Κάτσε εκεί με τον φιλαράκο σου τον Κωστάκη που έχει το θράσος ο ασχετίδης να εμφανίζεται σήμερα ως αντιμνημονιακός ενώ μέχρι χτες εκλαιγε και είχε σπάσει τα τηλέφωνα του "πολιτικού νάνου" εκλιπαρώντας για συνεργασία...!!!
Λοιπόν και ες αύριον με υγεία...!

ΑΦΙΔΝΟΣ είπε...

ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ [ΜΑΣ]
ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ
ΑΦΙΔΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση ο-η 7;59πμ Το συμπερασμα του σχολιου λεει:Πολιτικη με υπολογισμους μας οδηγησαν εδω.Θα σου πω κατι για να το θυμασαι, παλι υπολογισμους εκανε ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ γιατι πιστευει οτι και ο ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ειναι "λιγος"για τον ΔΗΜΟ.Τα συννεφα ερχονται απομενει η βροχη.Καρδιναλιοι- Αυλικοι του Γιασημακη αυτο το εχουν μυριστει και δεν βλεπουν με καλο ματι τον ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.ΥΓ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ τοτε που ελεγα για ΛΙΤΣΑ-ΡΟΥΣΣΗ το εννοουσα γιατι αυτο πιστευε η πλειοψηφια του τοπικου εκλογικου σωματος.ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ???????????????

Ανώνυμος είπε...

Χαχα έχεις μεγάλη πλάκα όταν σε βλέπουμε να λιώνεις από τον καημό για τον παίκτη!!!Keep walking μήπως και πιάσεις καμία..... εξάτμιση!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση ο-η 3:39πμ Στο χωριο μου λενε οσα δεν φθανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Επι της ουσιας εχεις να πεις τιποτα,ο παιχτης τι σου εταξε να σε κανει, και τον γλυφεις. Για την εξατμιση σε εχουν πληροφορηση λαθος οταν η εξατμιση θελει να ακουσθει δεν κρυβεται κανει πολυ θορυβο.Γελαει καλα οποιος γελαει τελευταιος τα γεγονοτα ειναι μπροστα μας γκε γκε.