Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Νέα αυτοδιοικητική παράταξη στον Δήμο Ωρωπού. (Δελτίο Τύπου)

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 20/10/13

Χθες, Σάββατο 19/10/2013, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, η Ιδρυτική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας για μία νέα αυτοδιοικητική παράταξη στο Δήμο μας, με την παρουσία πλήθους δημοτών, σε δημιουργικό κλίμα, με καλές τοποθετήσεις και διάθεση συμμετοχής.

Από τη συνέλευση ορίσθηκε νέα Συντονιστική Επιτροπή και νέα γενική συνέλευση το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013, όπου θα γίνει και η ονοματοδοσία της παράταξης.

 Inline image 3 

Απόσπασμα από το καλωσόρισμα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας:

"...Είμαστε μέλη μιας ζωντανής κοινωνικής πλειοψηφίας. Εκφραζόμαστε πολιτικά από τους ίδιους ή συγγενείς ή διαφορετικούς ή κι από κανέναν πολιτικό χώρο. Μας συνδέει η ανάγκη που νιώθουμε να δημιουργήσουμε, να συμμετέχουμε σε ένα ρεύμα ανατροπής, διεξόδου, αξιών και πολιτισμού, παίρνοντας επιτέλους το δρόμο για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Είμαστε μέλη μιας κοινωνικής πλειοψηφίας, που θέλει να εκφραστεί πραγματικά, πιο άμεσα, άρα και σε επίπεδο γειτονιάς, χωριού, δήμου...

...Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ζωντανή, δρώσα συλλογικότητα, που να λειτουργεί  στηριζόμενη στη συμμετοχή, στην ισοτιμία, στην πλήρη διαφάνεια, δηλαδή στην πραγματική δημοκρατίας..."


rizo.oropos@gmail.com

Το πλαίσιο αρχών της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης:

Inline image 5

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που το ειδες το πληθος εγω ειδα μια συναντηση Συριζεων και μιας Συνιστωσας που δεν ξερουν τι θελουν να ιδρυσουν η οχι ΔΗΜ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.Λοιπαμε πολυ τον ορεινο που θελει να διαδραματισει ρολο εκει μεσα,ευχομαι να το καταλαβει εγκαιρως και να αποχωρησει τα λαθη για τους ανθρωπους ειναι. "Ευχαριστω για την φιλοξενια".

Γιώργος Γιαμαρέλος είπε...

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία σας.
Επιτέλους η κοινωνία αφυπνίζεται,
αφήνει στην άκρη τα μικρά και ασήμαντα που μας κρατούν διαιρεμένους και δίνει τις δυνάμεις της για την σφυρηλάτηση της ενότητας και τον αγώνα για την εξεύρεση λύσεων με την ευρύτερη, κατά το δυνατόν, κοινωνική αποδοχή.
Εύχομαι οι προσπάθειές σας να στοχεύουν σ΄αυτό που προσδοκά η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.
Μακάρι να γεννηθεί η ελπίδα και το αύριο, σαν αύριο να μοιάζει...
Γιώργος Γιαμαρέλος

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ είπε...

Αν απευθύνεσαι σε εμένα, αγαπητέ ανώνυμε, το κείμενο είναι Δελτίο Τύπου της συγκεκριμένης παράταξης. Εγώ γνωρίζω πολύ καλά τι είδα.