Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Δήλωση του Β. Οικονόμου με αφορμή την επέτειο της εργατικής Πρωτομαγιάς



Αθήνα , 30/04/2015 

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την επέτειο της εργατικής Πρωτομαγιάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς συμπίπτει με την πιο δύσκολη περίοδο για τον έλληνα εργαζόμενο και ασφαλισμένο. Ανασφάλεια, αβεβαιότητα, απειλές για νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις συνθέτουν το εκρηκτικό σκηνικό ασφυξίας. Δυστυχώς σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία η κυβέρνηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και αδυνατεί να λάβει υπεύθυνες αποφάσεις, δημιουργώντας σύγχυση στα χιλιάδες νοικοκυριά που περιμένουν καθαρές λύσεις. Η ΝΔ ως βασικός κορμός των ευρωπαϊκών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων στην πατρίδα μας, καλεί σε εγρήγορση τους εργαζόμενους για να περιφρουρήσουμε το ασφαλιστικό μας σύστημα μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες, για να εξασφαλίσουμε εργασία στους Έλληνες και τις Ελληνίδες στον τόπο τους και να ξέρουν τα παιδιά μας ότι υπάρχει και γι’ αυτά ένα κοινωνικό σύστημα ασφάλειας και πρόνοιας το οποίο δεν ροκανίσαμε εμείς σήμερα εις βάρος του δικού τους μέλλοντος»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ. Κε ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ: http://papaioannou-giannis.net/2010/05/21/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B7-%CE%B8-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-36-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5/