Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Μέχρι τέλος Ιουλίου οι μετρήσεις για το νερό...


Πέρασε το πρώτο εξάμηνο του 2015 και περιμένουμε τους πρώτους λογαριασμούς Ύδρευσης που δεν θα είναι μεταχρονολογημένοι.
Όπως μας πληροφόρησαν από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου οι μετρήσεις κατανάλωσης ξεκίνησαν ήδη και θα έχουν ολοκληρωθεί  μέχρι το τέλος του Ιουλίου τουλάχιστον στην δημοτική κοινότητα Ωρωπίων. Ελπίζουμε να έχει ολοκληρωθεί σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την έκδοση των λογαριασμών του β' εξαμήνου του 2014 και την ένταξη στις 100 δόσεις, ο δήμαρχος Ωρωπού είχε δηλώσει πως οι ενέργειές του έχουν σκοπό μεταξύ άλλων "να πάψει να υφίσταται η μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση των λογαριασμών ύδρευσης, με αποτέλεσμα, οι λογαριασμοί να επιβαρύνονται με προσαυξήσεις και πρόστιμα". 
Οι λογαριασμοί θα πρέπει να εκδοθούν μέσα στον Αύγουστο (Σεπτέμβρη το αργότερο) γιατί όσο "καβαλάμε" τους μήνες, κι αν περάσει πολύς καιρός δεν θα έχει αλλάξει τίποτα επί της ουσίας και οι λογαριασμοί θα εξακολουθήσουν να βγαίνουν "εκτός χρόνου" με όλα τα επακόλουθα προβλήματα. 
Περιμένουμε λοιπόν σύντομα τους λογαριασμούς μας για να ανταποκριθούμε (όσοι έχουμε την δυνατότητα λόγω κρίσης)  σ' αυτήν μας την υποχρέωση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: