Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: "Δυστυχώς για τον τόπο επαληθευτήκαμε"

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ   Ωρωπός 6/3/2014

                                       Δελτίο Τύπου
Δυστυχώς για τον τόπο επαληθευτήκαμε
Όταν λέγαμε για πουλημένους αγώνες με πουλημένουςαρχηγούς φαντάζαμε ακραίοι στα μάτια των ανυποψίαστων συνδημοτών μας .
   Σήμερα όπως ήταν φυσικό, γιατί τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, επαληθευόμαστε .
  Αρχικά ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο κατηγορίες για τους συνδημότες μας από τους δημοτικούς άρχοντες ότι δε μετέχουν οι κάτοικοι στις κινητοποιήσεις.
   Υπερασπιστήκαμε τότε τη δύναμη των συνδημοτών μας και ζητήσαμε πραγματικό αγώνα από ακέραιους αρχηγούς.
    Πράγματι με παρέμβαση μας επέτυχε η πρώτη συγκέντρωση. Με πολύωρες αγωνιώδεις ανταποκρίσεις καταφέραμε να κρατηθεί το θέμα στην επικαιρότητα επί πολλές ημέρες πιέζοντας την κυβέρνηση.
    Στη συνέχεια η δημοτική αρχή όμως άλλαξε Ρότα και αφού ευχαρίστησε όλα τα κόμματα στα σκαλοπάτια της Ευελπίδων ( όπως ο Σημίτης τους Αμερικάνους για τα Ίμια)  παραγκώνισε σκόπιμα τους πραγματικούς αγωνιστές και οδήγησε σε μια μεσημβρινή προεκλογική συγκέντρωση εκτόνωσης.
 Το αποτέλεσμα της συγκέντρωσης αυτής ήταν ελάχιστα δευτερόλεπτα ήρεμης αφήγησης σε λίγα δελτία ειδήσεων της ίδιας μέρας ενώ παράλληλα κατασπαταλήθηκε το όφελος από την προηγούμενη δυναμική συγκέντρωση. Ουσιαστικά κατασπαταλήθηκε σε ανούσια συγκέντρωση ( για την προεκλογική εκστρατεία του κ.Οικονομάκου ) η αγανάκτηση των κατοίκων για τα διόδια.
  Σήμερα,ο κ.Δήμαρχος ζήτησε να τον ακολουθήσουν σε εργάσιμη ώρα στο γήπεδο του αντιπάλου (Αθήνα ) τους Δημότες του για διαμαρτυρία, την ώρα που παράλληλα πραγματοποιούνταν δυναμικές πολυπληθείς συγκεντρώσεις για πολυ σοβαρά Εθνικά θέματα . Η δική μας συγκέντρωση ούτε καν αναφέρθηκε στα ΜΜΕ.
  Οι Δημότες του Ωρωπού έδειξαν ότι όχι μονό δεν τους εμπνέει αλλά και δεν τον εμπιστεύονται, δεν θέλουν να γίνονται κομπάρσοι στις προεκλογικές του πλέον συγκεντρώσεις .
  Το αποτέλεσμα ήταν ότι κατάφερε να απαξιώσει εντελώς τον αγώνα μας .   
  Είμαι σίγουρος μετά τα παραπάνω, Απόψε θα δέχεται τα συγχαρητήρια από τα υπόλοιπα μέλη της κεντρικής επιτροπής της Ν.Δ για την επιτυχία του να ευτελίσει έναν κοινωνικό αγώνα . 
  Οι δημότες όμως αγωνιούν και περιμένουν αυτόν που θα τους οδηγήσει σε νικηφόρες μάχες όπως αυτή τη βραδιά .......

Επαμεινώνδας Δημητρίου-Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Y.Γ. Ο κ.Δήμαρχος δεν είχε ούτε καν  την ευαισθησία να διαμαρτυρηθεί εντόνως όπως είναι υποχρεωμένος και να στηρίξει τους εκατοντάδες Συνδημότες μας που καλούνται για απολογία στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής για την συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια: