Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.

Άρθρο του συντοπίτη μας από τις Αφίδνες, Δημήτρη Κόλλια.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.

( Γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα ).

Από χθες το πρωί μέχρι και σήμερα ταλαιπωρήθηκα και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους της Ιπποκράτειου πολιτείας και πολλούς επισκέπτες μας εξαιτίας του τελευταίου φιάσκου του απερχόμενου Δήμαρχου. Με έκπληξη και απορία προσπαθώντας να επιστρέψω στο σπίτι μου αντίκριζα κλειστούς δρόμους με κίτρινες κορδέλες και με κάδους απορριμμάτων και αρκετό αριθμό ταλαιπωρημένων οργάνων της τροχαίας οι οποίοι αμήχανα και τουρτουρίζοντας από το κρύο προσπαθούσαν να μας οδηγήσουν στο.πουθενά !
Έκπληκτος διάβασα σήμερα στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ ότι εκτός των άλλων και φίλαθλος Δήμαρχος αποπειράθηκε να διοργανώσει τον 1(ο) πρώτο Αμφιάραο ποδηλατικό αγώνα Ωρωπού με πολλές φανφάρες, τυμπανοκρουσίες και πανό. Έγινε γνώστη η διεξαγωγή του στους κατοίκους της πόλης του Ωρωπού.
Διαδικαστικά όμως οι φανφαρόνες της Δημοτικής Αρχής αδιαφόρησαν ή ξέχασαν να ειδοποιήσουν την τροχαία με αποτέλεσμα ο πολυδιαφημισμένος ποδηλατικός αγώνας να μεταφερθεί την τελευταία στιγμή σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων από το Αμφιαρειο στην Ιπποκράτειο πολιτεία. Βέβαια το να ενημερώσουν τους ταλαίπωρους, παρακατιανούς κατοίκους της περιοχής το θεώρησαν περιττό.
Δε στεκόμαστε όμως σε αυτά ξεπερνώντας και την ταλαιπωρία μας, αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν το οικονομικό κόστος της εκδήλωσης αυτής. Συγκεκριμένα δαπανήθηκαν 17.000 ευρώ για.
Με απευθείας αναθέσεις κατά πάγια τακτική του Δημοτικού Άρχοντα, τη στιγμή που οι Δημότες μας όπως και σε ολόκληρη τη χώρα δεν μπορούν να σταθούν οικονομικά .
Ας σκεφτεί ο κάθε Δημότης-πολίτης πόσα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν αν τα χρήματα αυτά διατίθεντο για την κάλυψη αναγκών των δημοτών.
Και δεν είναι ότι δεν είμαστε φίλαθλοι.αλλά τους μόνους «φιλάθλους που είδαμε στην περιβόητη εκδήλωση ήταν ο αξιότιμος Δήμαρχος Ωρωπού κος Οικονομάκος και ο Αντιδήμαρχος Αφιδνών κ. Ευάγγελος Πάντος ευρύτερα γνωστός ως Ρεμπελιάς χειροκροτώντας ο ένας τον άλλο»

Δευτέρα 10-3-2014

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως πάει το κόψιμο δέντρων στην πολιτεία; Ολα καλά;