Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Η Περιφέρεια Αττικής μας θυμάται...

Φαίνεται πως τώρα τελευταία θυμήθηκαν τον Ωρωπό ο κ. Σγουρός και η κα. Κισκήρα. Τους βλέπουμε σε κοπές πίτας, στα Διόδια (κα. Κισκήρα) με αποκορύφωμα την κοπή της κορδέλας του νέου ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων. Διάβασα με προσοχή το Δελτίο Τύπου της δημοτικής Αρχής για τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ και διαπίστωσα πως με ειλικρίνεια ο Δήμος αναφέρει πως εκτός από κάποια μικρο - έργα ύδρευσης όλα τα υπόλοιπα σημαντικά έργα υποδομών, στα οποία πρέπει να συμβάλει η Περιφέρεια, είναι ακόμα μόνο στα χαρτιά ενώ το ΚΑΠΗ είχε ήδη δρομολογηθεί από τις προηγούμενες Αρχές (Δήμαρχος Γαβριήλ, Νομάρχης Κουρής). 
Αλήθεια...ποιά ερωτήματα μπορεί να θέσει κανείς στην Περιφερειακή διοίκηση Σγουρού για τον Ωρωπό?
Ποιά έχει υπάρξει η στάση της ως προς
  •  Τις υπερχειλίσεις και την ρύπανση του Ασωπού και της περιοχής γύρω από τον υδροβιότοπο?
  • Τα Διόδια? (εκτός από προεκλογικά ψηφίσματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να εφαρμοστούν)
Ποιά θέση κράτησαν (εκτός από συνεχείς αναβολές συζήτησης στο συμβούλιο) για το Θέμα του εργοστασίου επεξεργασίας βιομάζας στον Αυλώνα? 
Πού είναι τα μεγάλα έργα οδοποιίας, Ανάπτυξης, Κοινωνικής μέριμνας? 
Γιατί δεν διέθεσαν μέρος από το πλεόνασμα που εξασφάλισαν στην Περιφέρεια για έργα και κοινωνικές υποδομές στον Δήμο μας?

Αλήθεια, τί απέγινε το όραμα περί διαχείρισης απορριμάτων για την Αττική που διακήρυττε ο συνδυασμός Σγουρού το 2010?
Σημαντική και η αναφορά του Δημάρχου στην ανάγκη να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας που μας μεγάλωσαν.
 H δική σας ευθύνη όμως γονείς και παππούδες απέναντι στα παιδιά και τα εγγόνια σας δεν έχει πάψει να υπάρχει αφού εξαρτώμεθα ακόμα από την ψήφο σας..
Που ελπίζουμε δεν θα επηρεαστεί από κινήσεις εντυπωσιασμού.  Πως θα μας δείξει τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο μακριά από το πρόσφατο παρελθόν που μας στερεί αξιοπρεπές παρόν και μέλλον. 

Σημείωση: Πιστεύω ο κ. Οικονομάκος να στηρίξει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του κόμματός του...Έχουμε μπερδευτεί τώρα τελευταία ...ανεξάρτητοι-πασόκοι- πρώην-νυν..νεοδημοκράτες... κανείς δεν ξέρει ποιος εκφράζει τί (εκτός από την αγάπη για την εξουσία) στις... Μέρες της Δικομματικής Κυβέρνησης.  





Δεν υπάρχουν σχόλια: