Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Περιφερειάρχης Αττικής ο Βασίλης Οικονόμου.




Το Πρώτο Βήμα…
Ανακοίνωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Βασίλη Οικονόμου

Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να στηρίξει επιτέλους τους άνεργους, τους πιο αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση, τη νέα γενιά, την μεσαία τάξη για να σταθεί στα πόδια της, για να ξαναμπεί μπροστά η οικονομία.
Η Περιφέρεια Αττικής είναι η πυξίδα για την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση.
Με προτεραιότητα αυτές τις κοινωνικές ανάγκες αναλάβαμε την πρωτοβουλία δημιουργίας μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας πολιτών σε ένα προοδευτικό, ενωτικό και πολυτασικό ψηφοδέλτιο.
Η προσπάθεια αυτή καρποφορεί και ως εκ τούτου ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Περιφερειάρχης Αττικής κάνοντας το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. Διεκδικούμε την υποστήριξη της προσπάθειάς μας από όλους όσους βλέπουν ότι μέσα από μια Προοδευτική, Δημοκρατική και Οικολογική Συμμαχία για την Αττική, μέσα από τη διάθεση προσφοράς στην Αττική Κοινωνία, χωρίς κομματικές παρωπίδες, μπορούν να υπάρξουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. 
Η Αττική μπορεί και πρέπει να γίνει ένας τόπος όπου αξίζει να ζούμε. Σήμερα είναι σε μιζέρια και παρακμή. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τα πρόσωπα και τις πολιτικές του χθες. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ για την Αττική μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: