Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Γ. Πάντζας : «Η κοροϊδία από τον Υπουργό Υποδομών για τα διόδια συνεχίζεται»




Αθήνα, 6/3/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Πάντζας : «Η κοροϊδία από τον Υπουργό Υποδομών για τα διόδια συνεχίζεται»

Στο Υπουργείο Μεταφορών παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, ο οποίος στήριξε με την παρουσία του την κινητοποίηση των κατοίκων του Ωρωπού απέναντι στις νέες αυξήσεις των διοδίων. Στην κινητοποίηση συμμετείχε σύσσωμη η δημοτική αρχή, όπως και το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων.

Ο κ. Πάντζας, μαζί με κλιμάκιο της δημοτικής αρχής αλλά και όλων των υποψηφίων για της δημοτικές εκλογές του Δήμου Ωρωπού, συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να του καταστήσουν σαφές ότι η οικονομική κατάσταση στον Ωρωπό είναι τραγική, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις νέες αυξήσεις των διοδίων. Η απάντηση που πήραν από τον Υπουργό ήταν γενική, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές εξαγγελίες περί εξαιρέσεων βάσει εισοδηματικών κριτηρίων κλπ.

Αναδεικνύεται για άλλη μια φορά, πέραν κάθε αμφιβολίας, η διαχρονική βούληση της συγκυβέρνησης να συνεχίσει να μοιράζει δώρα στους εθνικούς εργολάβους, από τους οποίους εξαρτάται. Ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει αυτά τα διόδια, ειδικά στις περιοχές, του Ωρωπού, του Διονύσου και γενικά της Βορειοανατολικής Αττικής που οι κάτοικοι καλούνται να πληρώσουν δύο, τρεις και τέσσερις φορές διόδια, προκειμένου να πάνε στις δουλειές τους. Απέναντι σε αυτή την ανάλγητη πολιτική, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη. Επανεξέταση των συμβάσεων από μηδενική βάση, προσεγγίζοντας το θέμα από την σκοπιά του πολίτη και όχι του μεγαλοεργολάβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: