Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Προσφορά στο Δημοτικό Σχολείο Συκαμίνου.

 Γνωστό ανα το πανελλήνιο έχει γίνει το δημοτικό σχολείο Συκαμίνου μετά το αφιέρωμα-δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Έθνος" στο συνεργατικό κυλικείο του σχολείου όπου οι δάσκαλοι συντονίζουν, οι γονείς παρασκευάζουν υγιεινές τροφές, οι μαθητές δρουν και συμμετέχουν, και κοινωφελείς οργανισμοί (π.χ "Το Χαμόγελο του Παιδιού") λαμβάνουν τα έσοδα από το συμβολικό αντίτιμο των προϊόντων.

Τα παιδιά μέσα από το πρόγραμμα, όπως αναφέρει στο δημοσίευμα η Διευθύντρια κα Κατσούγκρη, αναπτύσσουν δεξιότητες στην γλώσσα, στα μαθηματικά, στην καταναλωτική συμπεριφορά και στην λογική της συνεργασίας. Ολόκληρο το δημοσίευμα του Έθνους ΕΔΩ
Η πρωτοβουλία της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου ευαισθητοποίησε το Σωματείο Παραγωγών και Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής "Άγιος Γεράσιμος". Η διοίκηση του Σωματείου προσέφερε προϊόντα στο συνεργατικό κυλικείο κατόπιν πρωτοβουλίας του βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου και των συνεργατών του. Ο Δήμος Ωρωπού διέθεσε μικρό φορτηγάκι για την μεταφορά των προϊόντων. Το blog μας βρέθηκε εκεί για να καλύψει το γεγονός. Στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
Από αριστερά η υπεύθυνη του προγράμματος εκπαιδευτικός της ΣΤ' τάξης κα. Θεοδοσία Γκαλιάτα, η Διευθύντρια κα. Αναστασία Κατσούγκρη, ο βουλευτής κος. Πάνος Σκουρολιάκος και ο συνεργάτης του κος. Γιάννης Μπουλέκος.

Στον χώρο του κυλικείου.






Δεν υπάρχουν σχόλια: